9 Ara 2009

We Wish You a Horny Christmas

İngiltere'de Ann Summers  (iç çamaşırı&seks oyuncakları satan bir  marka) iddialı Noel Kampanyası ile tüm dikkatleri üstüne çekmiş durumda. En çok da kiliseden tepki alıyor tabi ki !

Noel için "We wish you a horny Christmas (azgın bir Noel dileriz)" sloganını kullanıp bunu da 138 mağazasının pencerelerine yapıştırınca ortalık karışmış doğal olarak. Buyurunuz efendim mağaza fotoğrafı da budur.


Kilise bu mesajın kaldırılmasını talep ediyor. Firmanın başkanı Jacqueline Gold ise  kelime oyunu yaptıklarını söyleyerek kampanyayı savunmak adına  şöyle bir açıklamada bulunmuş:
"Noel kampanyamız insanları Noel havasına sokmak içindi. Bunu da iç çamaşırı giydirilmiş bir modelimizi geyik boynuzlarıyla süsleyerek yaptık. Biz kelime oyunu yapmak istedik aslında. Mesela bunu bir çocuk okusa sonuçta modele boynuz (horn) taktık, ne de olsa Rudolph Noel ruhunun büyük bir kısmını oluşturuyor"

Bizde de Kurban Bayram'ı için bu tarz bir mesaj yazıldığını düşünsenize. Mağazalar taşlanır, yerle bir edilir ardından da kesin bu markaya abuk subuk sebeplerden dolayı bilmem artık ne kadar milyon dolarlık vergi cezası falan verilirdi herhalde.

 "Bol Boynuzlu bir Kurban Bayramı Dileriz"  mesela yani...



1 yorum:

Aydedeye havlayan dedi ki...

haha hiç fena olmazdı!