26 May 2011

Cin Fikirlerim Var!!

Vallahi de var billahi de var....
Son zamanlarda nasıl bir hayat istediğimden ve bunu elde etmek için harekete geçmem gerektiğinden bahsedip duruyorum. Bununla başladı, böyle  böyle de devam etti ve bugün olduğum noktaya geldim.
Nereye geldim?
Son zamanlarda beynimi patlatırcasına düşündüm. Hayatımı yakın ve uzak gelecekte nasıl yaşamak istediğimi belirledim önce. Sonra o belirlediğim noktaya, hayalime nasıl gidebilirime bakmaya başladım. İnandım. Çok inandım ve hep bildim ki gerçekten inanırsam ve doğru olduğunu hissedersem hayalimi yaşayabilirim.
Bir sürü seçenek koydum önüme. Sonra bir sürüsünü de eledim içlerinden. Kalan sağlar benim oldu. Sağların da içinden eledim ve karar verdim diyebilmeyi çok isterdim ama malesef ki karar veremedim, seçemedim. Ondan kelli aksiyona geçmeye karar verdim. Çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri Outlook eğitimine ( kişisel gelişime dair) gitmişti  ve o günden beri de hep şu sloganı kullanırlar o eğitim grubundan arkadaşlarıyla : EVREN HAREKETİ SEVER.
Eee ben de hareket etmeyi severim dedim ve ilk adımı attım. O bahsettiğim konuşmayı yaptım. Hani demiştim ya "enerji gönderin a dostlar" diye. Hah! işte o konuşmadan sonra üstümden yük kalktı. Derriin bir nefes aldım. Enerjim yenilendi. Kafamdaki milyon tane  sorularımın bazılarını eledim ve doğal olarak hafifledim :)
Önümüzdeki 3-4 ay benim için heyecanlı geçecek. Hem ofisteki yeni durum ile ilgili hem de aldığım yeni karar ile ilgili.  Kuantum Yaşam Koçluğu Eğitimi'ne gitmeyi planlıyorum ciciler. Bana gelen mesajları doğru değerlendirme gibi bir derdim var benim bu hayatta. Aman ha bir mesajı kaçırmayayım diye karşıma çıkan her insana, her olaya bir mektup gibi bakarım ben. Tabii ki çoook azının altında yatan gerçek mesajları okuyabiliyorum ama olsun yavaş yavaş...
Son zamanlarda farklı farklı kişilerden aynı mektubu aldım: Sen neden koçluk yapmıyorsun?
Uzun zamandır istediğim fakat bir türlü adım atamadığım bir olaydı zaten bu. Üst üste gelen mesajlar ile ben de gaza geldim, cesaret aldım ve  bu konuyla ilgili de adım atmaya karar verdim. Hazır yeni yeni kararlar alıyorum bu dönemde bu da gelsin dedim ve başladım araştırmalara.
Kuantum ile benim hayatımda geçen sene çok şey değişti. Yeni eğitim almış koçlardan birine stajyerlik yapmıştım ve o zaman yakın gelecekte gerçekleştirmek istediklerimi yazmıştım. Tam da istediğim tarihlerde 2 büyük dileğim gerçek oldu. Hem de tam yazdığım şekilde.
Şimdi bir kere daha hem kendi hayatımı değiştirmek, hem de başkalarının hayatlarını değiştirmeye aracı  olabilmek için istiyorum bu eğitimi. Umarım gerçekleştirebilirim...
Bunun dışında daha ne fikirler var bende bi bilseniz :) Yavaş yavaş hepsini gerçekleştirip en kestirme yolu keşfedeceğim hayal'e giden yolda.
Yani umarım...
Öperim siziiii

19 yorum:

Selen dedi ki...

heyt, kocum bee! supersin, yolun acik olsun.

Sazan dedi ki...

Kuantum Yaşam Koçluğu Eğitimi fikrine bayıldım ve ben hep inandım, çok inandım sana...

Bundan sonra da bu böyle, sen kararlar, ben yanındayım...

Baba2nın ellerinden öperim, hazır fırsat bulmuşken...

Sevgi ve saygılar efemmm :)

Demet dedi ki...

Kim tutar seni ;) Her istedigin gonlunce olsun cicim.

Burcu Çalışkan dedi ki...

Sende ki bu enerji varken karşında hiç bir şey duramaz, ciddi söylüyorum :)) Hayal'e giden emin adımlarından biri olur umarım canım

NzN dedi ki...

selen,
koç gibi koç olur mu yani :)

sazan'ımmm,

bununla başlayıp devam gelecekk şekerimmm :))) daha neler neler var sırada ama zamana ihtiya. var tabii....
baba hiiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyor valla, gel de rakıları içelim artık!!

NzN dedi ki...

demet,
çook teşekkür ederim:)

NzN dedi ki...

burcu'cumm,
hiiç bi şeycikler durmasın önümdei aksın gitsin.
yerim seni bi de!! öperim kocamaannnnn :)))

plndrkn dedi ki...

Canım çok güzel fikirlerin varmış :)
Hayırlı olsun inşallah her şey kalbinden geçtiği gibi ilerler. Adım atmışsın, zor olan ilk adımdır derler. bundan sonra da attığın adımın coşkusunu kaybetmeden ileriye doğru ufak ufak hızlanacağını umuyorum. Koçluk güzeldir, çok öğretir, çok güçlendirir. Ama dikkat et hep hareket et, öğrenirken, fark ederken durma sakın. Adım atarak bu işe başladığını unutma :)
Haydi bakalım o zaman eğitimle beraber farkındalık ışığını bize de yansıtmanı beklemeye başlayalım :)

Imge dedi ki...

heyooo!! ben de öğrencin olmak istiyorum o zaman, şimdiden söyleyeyim..:) ileride vereceğin eğitimlerde ön sıralardan yerimi şimdiden ayır bana, olur mu? :)

Bal dedi ki...

Ne güzel, ne mutlu, evren destekçin olsun hep ama hep, sevgiler (darısı yolunu henüz belirlememişlerin başına- hem kimbilir belki de sen yardım edersin onlardan bazılarına..)

Nihan dedi ki...

hadi bakalım nzn bekliyoruz.ben seni kendime yaşam koçu yaptım bak ona göre..:)))))))))))))

A-H dedi ki...

anacim daha bir sag salim kafayla okumam lazim benim bunu zira bisey anlamadim cok uykusuzum :)))

Barbygirl_here dedi ki...

Evet bak ne guzel bir adim atiyorsun, ah yakinlarinda olup gormek isterdim, hatta kom$un olup,aksamlari gelip,laflarken neler ogrendin duymak isterdim ^_^ (belesci ogrenci gibi oldu sanki)
-Insanlar git gide negatiflesiyor mu acaba da, boyle "yasam kocu" gibi meslekler cikiyor,cidden bunu hep dusunurum,ama cok pozitif enerji veren bir rutbe ;) Yasam kocu bir arkadasimiz olacak super ^_^

. dedi ki...

Ben de ufak fak yaşam koçluğuna dair kendimi geliştiriken,birisine de koçluk yapıyorum(kendi istedi denek olmayı valla :))
Bu yüzden tebrikler :))

kutupayusu dedi ki...

hemen gelip danışmak istediğim bir milyon şey var aklımda...çabuk ol..yoruldum valla ...
:)

Cincüce Banu dedi ki...

Süpersin!!!
Kim bilir belki bir gün koçum olursun :)
İsteklerin artarak, katlanarak, büyüyerek gerçek olsun. Seni de arttırsın, büyütsün. Daha ne diyeyim? Hayırlı olsun. :)

NzN dedi ki...

hepinizee çook çook teşekkür ederim.
yolculuk boyunca sizleri de haberdar edeceğim :)
ilk başta benim de stajyerlerim olacak (4 ay boyunca). kim bilir belki sizlerden birileri olur :))

A-H dedi ki...

simdi bastan sona okuyup anlayabilmis bulunmaktayim :)
bana da bir el ativer diyecegim ama olmayacak zira cok uzagiz birbirimize :D lakin sanal falan oluyorsa ben gonullu denegim :)))

NzN dedi ki...

A-H'cim,
online denek yapacam la seni :))