4 May 2011

Enerji Gönderin a Dostlar!

Bu hafta ya da en geç önümüzdeki hafta  ciddi  ve benim için zorlu olacak bir konuşma yapacağım. Şu anda detaylarını veremiyorum. Vermiyorum daha doğrusu. Bana kalsa (içimdeki bana) hemen şu anda konuşup atmak istiyorum içimde çöreklenen deveyi. Ne olacak benim sonum bilmem. Hep bir acelecilik. Hep bir hemen olsunculuk. Babamın hastane döneminde  zor yollardan sabır testi uygulandı bana dedim. Gördüm. Aldım mesajı dedim ama nafileymiş yeni yeni farkına varıyorum...
Şurada yazmıştım nasıl bir hayat istediğimi. Hah işte şimdi onun için harekete geçiyorum. Baktım ki öyle oturduğum yerden hiçbir şeycik olmayacak. Eee yolum da uzun. Güzel totomu kaldırıp farklı bir yol denemeye karar verdim. Bakalım bu yolun önü açık mı-değil mi?

Bu zorlu konuşma için şans dileyin bana. Benim gibi yolunu, hayatını değiştirmek isteyenler varsa içinizde güzel dileklerinizi, desteklerinizi gönderin bana olur mu?
Belki de hepimize cesaret verecek  bir kapıyı zorluyorum.

Bakarsın ilerde cesaret hikayesi olarak anlatırım bu günleri :)
Umarım öyle olur. Öyle olsun. Öyle olmalı !!

16 yorum:

zoitsa dedi ki...

bollll şanslar canım dualarım seninle..

Demet dedi ki...

iyi dileklerimiz seninle, istedikten sonra kim tutar seni :)

Gulcin dedi ki...

bol sans seninle olsun yolun acik olsun
bkalim senin arkandan gelebilecek miyiz :)

Bal Sultan dedi ki...

İyi şanslar diliyorum, çok güzel bir zamanlama seçmişsin konuşman için. Bkz:astro istanbul
"03 Mayıs 2011 saat 09.50’de gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte dikkatimizi daha çok hayatın keyifli alanına yöneltmek isteyeceksiniz. Para kazanmanın yollarını bulmak, kalıcı ilişkiler içine girmek, konforlu bir hayatın temellerini atmak arzusu ön planda olacak. Bu Yeni Ay’da da dilekte bulunabilir yeni adımlar atabilirsiniz. Dilek ve niyetler için ön plana çıkan konular ise finans, uzun vadeli aşk, yatırım, araba, kişisel gelişim, keyif dolu bir hayat, ayakların yere basması, hayatın keyfini çıkarmak olacaktır.

Dilekte bulunmak için olumlama hazırlamak istiyorsanız, olumlamanızı şimdiki zamanda ve sadece pozitif kelimelerle oluşturmaya özen gösterin. Sahip olduğunuzu imgeleyin. Bu konuda kendinizi kandırıyor olduğunuzu hissedebilirsiniz; önemli değil; hayatta birçok konuda kendinizi olumlu ya da olumsuz yönde zaten defalarca kandırmış olabilirsiniz. Bu defa bunu bilinçli yapıyor olacaksınız.

03 Mayıs saat 19:30’da Astroistanbul Etiler Ofisinde gerçekleştireceğimiz olan Yeniay semineri ve dilek meditasyonunda bu konuyu grup halinde ele alacağız. Seminer ile ilgili Detaylı bilgileri aşağıda bulacaksınız:

Tüm hafta süresince kavuşum halinde olan Merkür ve Venüs, yaratıcı ve hoş sohbetleri tetikleyecektir. Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır deyimi bu hafta daha fazla yerini bulacak.

Özellikle hafta ortası, güzel konuşma teknikleri özellikle satış pazarlama, eğitim/öğrenim, yazışmalar ve basın organlarında daha belirgin hale gelecek. Ayrıca ilişkilerinizde yapılandırmak istediğiniz alanlar varsa ve bunlarla ilgili konuşmalar yapmanız gerekiyorsa, bu haftayı kaçırmayın. Ayrıca Merkür/Venüs kavuşumunun karşısında yerleşmiş olan Satürn, konuşmalarımızda gerçeklikten uzaklaştığımız an, problemlerle karşılaşabileceğimizi, yalandan muhakkak surette uzak durmamız gerektiğini gösteriyor. Dürüstlüğün ve açık sözlülüğün, önemli olduğu bir haftadayız. Bu kurala uymayanlar, muhakkak cezasını da çekeceklerdir. Satürn asla kontrolü elinden bırakmayan gezegen olarak, otoritesini bu alanda konuşturacaktır. "

Aynı yola çıkmaya özenen biri olarak, tüm tüm tüm enerjileri ve meleklerin yardımını sana doğru üflüyorum :)

NzN dedi ki...

zoitsa,
canımm :))

demet,
tutamazlar di mi beni? :)

gulcin,
hepimizin yolu açık olsun umarım:)

NzN dedi ki...

Bal Sultan,
bakar mısın nasıl da hissetmişim. insan kendini dinlemenin doğru yolunu bulduğu zaman gelen mesajları da en doğru zamanlarda yakalayabiliyor demek ki!
çok çoook teşekkür ederimm :)

plndrkn dedi ki...

bol şans, temiz enerji, kısmet, hayır hep seninle olsun!! attığın adımlar yolunu bulsun...

battodol dedi ki...

yolun açık olsun canım bol şans sana, sen istedikten sonra herşey güzel olur merak etme :)

Cincüce Banu dedi ki...

İyi şanslar Nzn. Yoksa işten falan mı istifa etmeyi düşünüyorsun?
Her ne olacaksa, iyi olsun. İçinden geçen neyse o doğrudur. peşini bırakma. Yolun açık olsun.

NzN dedi ki...

plndrkn,
adımlarım yolunu tıpış tıpış bulsun inşallaahhh

battodol,
istemek her şey için yeterlidir di mi ?? :) çok sagol canım

banu'cum,
dinliyorum içimdeki yaramazı hafiften hafiften bakalım yolun seninde beni nereye götürecek... heyecanlı ama içimde öyle güzel bir duygu var ki. her şey çok güzel olacak gibi sanki. umarım öyle de olur....

hemera-nyks dedi ki...

iyi şanslar şimdidenn :)
-
hemera

NzN dedi ki...

hemera,
çok teşekkürler ;)

Sazan dedi ki...

Yeni gelin, sen yolu açtın, bak peşinden geliyorum :)

Ben cesaret konusunda ben yoluaçmış olayım, sen takip et beni, benden daha iyi gelişmelerle, ve ben bileyim ki, eski komşum, şimdinin deli gelini, yüreği pır pır hep iyi haberler versin bana...

Babanla bi duble içemeden göçtüm İstanbul'dan ama aklımda, unutmadım... Bu vesile ile, ellerinden öperim, söylemezsen küserim...

Canım benim, dualarım, şans dileklerim seninle...

Deli ama depdeli Sazan :)

Sittirella dedi ki...

Güzelim, biliyorsun bu konudaki destekçilerinden biri benim.
Kısa ve öz; kalbim seninle :)
Şansın, bahtın, yolun açık olsun.

kutupayusu dedi ki...

bollll şans....
ii haberlerini bekliyorum ...
aç kapıyı peşinden gelelim yaw ...
:)

Barbygirl_here dedi ki...

Bol sans dilerimmmm, kocaman pozitif enerjiler yolluyorummm ^_^