10 May 2011

Yaptım!

Demiştim ya hani enerji gönderin bana diye. Önemli bir konuşma beni bekliyor demiştim. İşte o konuşmayı dün yaptım. 2 saatlik uzun bir konuşmadan sonra önümde yeni bir yol açıldı. Önümüzdeki 3 ay boyunca yeni bir şey deneyeceğim. Konuşmanın başında benim aklımda böyle bir şey yoktu. Aslına bakarsanız aklım o kadar karışıktı ki. Bilinçaltımda ne kadar korku varsa hepsi hortlamış ve üstüme üstüme  yürümeye başlamışlardı. Durmak bilmeden yeni sorular geliyordu üstüme üstüme. Bu konuşmanın çıkış noktası da bu sebeplerdi zaten. Kendime bunu yapmak istemememdi. Ben derdimi çok net anlatınca başta yolları ayırmayı konuştuk. Daha çok ben konuştum bunu. Gitmek istiyordum. Arkama bakmadan ve hatta nereye gittiğimi bile bilemeden. Nefes almamı engelleyen her şeyden uzağa. Huzura. Aklımca yol buydu. Benim aklımın yanına +1 eklenince olduk mu sana 2 akıl.
Benim kendi kendime yapmak istediklerimi şimdi burada deneyeceğim. Yine de garantili olması adına dedik ki 3 ay gibi  bir süre bakalım. Hepimiz mutluysak aynen devam ederiz. Baktık ki bu da değil o zaman oturur tekrar konuşuruz. Üstümden şimdilik bir yük kalktı. Fakat hala aklım karışık. Nasıl? diye konuşmaya devam ediyor içimdeki çenebaz. İçimdeki bu huzursuluk neden acaba? Benim şimdi çok mutlu olmam, bu yeni opsiyona sımsıkı sarılmam gerekmiyor mu? Bence gerekiyor. Yine de derinlerde saklanan bir huzursuzluk var. Korku mudur oralardaki bilemiyorum. Öyle gibi geliyor ama yine de emin değilim.
Şimdi önüme bakıyorum. Denemeye başlıyorum ve bakıyorum bu yol beni nereye götürüyor....

14 yorum:

Gulcin dedi ki...

Degisim kolay olmuyor NzN hele aksiyon almaya baslayinca. Ama bu harika bir haber inan.
tecrubeyle sabittir ki bulundugun yerde yeniyi denemek (hele sana bu sans veriliyorsa) sifirdan baslamaktan daha iyi olabiliyor.

Bol Sans!!!!

gezenti dedi ki...

tam olarak olayı anayamasam da umarım çok mutlu olacağın bir yola girmişsindir.
her şey düşündüğünden de güzel sonuçlansın inşallah.
hayırlı olsun.

NzN dedi ki...

gulcin'cim,
haklısın. kolay olmuyor... belki de beni korkutan değişim ta kendisidir. bilemiyorum :) zamanla göreceğim. deneyerek. yaşayarak.
çok sağol!

gezenti,
işle ilgili gelişmeler bunlar. umarım dediğin gibi çok güzel sonuçlanır her şey :)
teşekkür ederim....

Sazan dedi ki...

Değiş ton ton olarak hayatını idame ettiren ben, sana azıcık Sazanlık bulaştırmaya karar verdim, kapat gözlerini kuzum, dal içine...

Kötü olması için hiç bir sebep yok, zira sen iyisin...

zoitsa dedi ki...

canım hayırlısı olsun en başta..ve bil ki düzene öyle alışmışız ki düzenimiz biraz kıpırdadığında hemen huzursuzluk başlıyor içimizde..sonu güzel olacak biliyorum ben..

NzN dedi ki...

Sazan'ımm,
ben de değişen ton tonların arasına giriverdim şekerim. şimdiye kadar değişimden yana hiç bu kadar huzursuzluk duymamıştım ama bu değişimi ailemle de yaşamamıştım. Huzursuzluk ondan kaynaklı olabilir...
kötü olmayacak. en iyisi olacak hatta. inanalım ve gerçek olsunnn :))

NzN dedi ki...

zoitsa,
çok teşekkür ederim canım.
evet o rutinin bozulması hemen bir huzursuzluk ve korku getiriyor. o korkuyu yenmem lazım ki köstek olmasın. yolumu tıkamasın :))

Demet dedi ki...

Hersey netlesip sen bu durumdan mutlu olmaya basladikca huzursuzluk da kaybolur. Yeni basladigin her ne ise gonlunce olsun :)

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

hatun, başa yazsana işle ilgili bu diye. insanı durup dururken korkutuyorsun. allahtan yorumları da okuyorum cık cık cık!

Cincüce Banu dedi ki...

Haydi hayırlısı. Umarım her şey istediğin gibi gider. Bu bir adım. Adımlar büyüsün, kocaman olsun. :)

NzN dedi ki...

demet,
umarım dediğin gibi olur...

Kedi'm,
ahahah anlaşılmadığını fark etmedim şekerim. iyi ki yorumları okuyosun bak, hiç bi şey kaçmıyor senden böylece :)

banu'cum,
teşekkür ederim canım. tez zamanda koşmayı umud ediyorum bu durumda :))

Ful yaprakları dedi ki...

herşeyin en güzelini diliyorum :))

Sittirella dedi ki...

Hadi hayırlısı :)
Her şey gönlünce olsun güzelim.

NzN dedi ki...

ful yaprakları,
herkesleree en güzeli :)

sittirella'mm,
çıktık bakalım bir yola :))
öperimmmm