6 May 2011

Yapay Kızlık Zarını da Üretmişler ya PES!!

Biraz önce malın gözü'nün blogunu okuyordum. Ağzım açık kaldı. Gözlerim de yerinde ters döndü. Yuh! dedim ilk olarak. Sonra da pes! dedim. Bunu da yapmışlar ve satışa çıkarmışlarsa artık....

Belki de çok uzun zamandır zaten böyle ürünler vardı da benim önüme çıkmadı ya da işim olmadığı ve etrafımda da kimsenin işi olmadığı için bilmedik, bilemedik biz bu ürünü. O kısmını bilemiyorum. Fakat ne acayip bi şeydir bu böyle a dostlar.
Elin kızlarını böyle saçma sapan ürünler kullanmaya mecbur bırakan, dahası böyle  bir ürünü "hayat kurtarıcı" sınıfına sokan bu sistem nedir böyle? Yazık halimize...

Bakın Yapay Kızlık Zarı'nı kimler kullanabiliyormuş:
Yapay kızlık zarını; Spor yaparken, evlilik öncesi cinsel ilişki sırasında, çocukluk zamanlarında oyun oynarken, mastürbasyon yaparken kızlık zarını kaybetmiş olan tüm bayanlar kullanabilmektedir.

Şimdi bu ürünü koşa koşa alan ve gerçekten de hayatının en büyük kandırmacasını yaşayarak hayatını kurtardığını düşünen, bu düzmecenin  üstüne bir yuva kuran ve namuslu ailesine laf getirmeyen  namus timsali milyon tane hatun vardır eminim.

Vakti zamanında  gerdek gecesinde damat odaya girmeden hemen önce vajinasına horoz bağırsağı  sokan ve kocasını bakire olduğuna inandıran bir kızın hikayesini dinlemiştim. Detaylarını hatırlamıyorum vallahi ama hatundaki korku nasıl bi şeyse bunu bile yaptırmış yani düşünün. Şimdi size  1.000.000 TL versem yapar mısınız böyle bir şeyi??

Hem güldüm, hem düşündüm, hem de üzüldüm.  Fakat anlamadığım şey bu devlet bu siteyi nasıl kapatmamış?? Hatta satışına nasıl izin verilmiş??  İşin daha da ilgiç kısmı bu bence. Unutmazsam  ilerde tekrar bakarım ben bu siteye. Bakalım ne zaman kapanacak....

İşte meşhur site: http://www.kurtuldum.com/




11 yorum:

zoitsa dedi ki...

te allam yarappim yaaa bu ne kızım:)
bu siteyi kapatmazlar bacım çünkü işlerine yarıyor namuslu oluyorlar..
bizim gibi blogları kapatırlar sadece..

. dedi ki...

pes...

aysun dedi ki...

Bu toplum bunu hak ediyor galiba yani kandırılmayı...Göz göre göre birbirlerini kandırmak kadar komik bir şey olabilir mi trajedi resmen...

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

hay . . ne zarmış bu arkadaş, yok yırtıldı mı, delindi mi, diktirilsin mi, yapayı mı üretilsin o bile şaşırdı ne olacağını. zarlarıyla uğraşana kadar azıcık beyinlerini geliştirse insanlar diyorum.

Bal Sultan dedi ki...

Ahahahahaha, en merak ettiğim konu, sevdiceğiyle gönül rızası ile sevişmiş kişiler kullanamaz mı, yoksa zaten öyle bir insanın ihtiyacı olmaz diye düşündüklerinden mi, bunlar kullanabilir kategorisine sokmamışlar. Süper walla süper. Yalnız bunlara karşın geliştirilmiş erkek versiyonu taktikler de var. Çok yıllar önce kızlı erkekli bir ortamda bu konunun konuşulduğunu hatırlıyorum ve, kızlar erkekleri kandırabilir türü bir laf edildiğinde, bir erkek, 'walla ben kızı sıcak su dolu leğene oturtup anlarım, numara yapıp yapmadığını' demişti. İğrenç bir yorum oldu biliyorum, istersen yayınlamayabilirsin, ama çok güldüm, paylaşalım istedim :)

NzN dedi ki...

zoitsa,
bak o da doğru :) kendi işlerini gören şeyler hep baş üstünde tutulduğu için de yasaklanmamış olabilir...

NzN dedi ki...

@ysun,
trajikomik resmen, di mi ? :)

kedi'm,
onlar da beyinlerini geliştiriyorlar cicim ama farklı yönlerde!!

bal sultan,
ahahahaha resmen koptumm. leğene oturtum neyin ve nasıl kontrolünü yapacakmış acaba bu arkadaş :))
şimdi öyle bir kare canlandırdım gözümde de pek komikk

Sazan dedi ki...

Yok artık, yuh artık, hatta terbiyesizleşiyorum, oha, çüş falan...

Ama üzülsem mi gülsem mi bilemedim...

Bilip geri döneceğim.

Cincüce Banu dedi ki...

Devlet aklı sıra üç beş kelimeyi engelleyip, internette ahlak zabıtalığı yaparak yurdum insanının namusunu koruyor. Yuh olsun!

Pilli Petro dedi ki...

tam türk milletine göre :))

Sittirella dedi ki...

Namusu zara ve bir kaç damla kana bağlayan zihniyete tüküreyim.
Çok küfür ettim güzelim.
Hatırladıkça da ederim.