24 May 2011

KIZLARIMIZ EVDE KALMAYACAKMIŞ!!!


Kızlarımız evde kalmayacakmış! Ayakta alkışlıyorum bu çözümü getiren Sn. Sibel Üresin’i. Hem bir kadın, hem eğitimli bir insan, hem de kendisine profesyonel hayatta koltuk bulmayı becerebilmiş biri olan bu hemcinsimi  tebrik ediyorum!
Kendisinden, hemcinslerinden ve insanlıktan bu kadar kolay vazgeçebildiği, kadınları erkeklere itaat etmesi gereken varlıklar, erkekleri de kadınları bir “emanet” olarak  değerlendirmesi gereken canlılar olarak tanımlayan zihniyetinden ötürü ağzım açık bakakalıyorum kendisine.
Çok eşlilik yasal olmalıymış. Bu durum  parası olan, cinsel gücü yüksek olan erkek için hakmış hatta. Bravo valla sayın bayan.
  Bakın ne demiş hanımefendi:
“Erkek, bir başkasıyla imam nikahı yapacağı zaman karısından izin almak zorunda değil. Ancak 2., 3. ve 4. eşler suistimal ediliyor. ‘Boş ol’ denince kadın ortada kalıyor. Bu nedenle çok eşlilik yasallaşmalı. Yasanın çıkması demek, erkeğin malvarlığına ortak gelmesi demek. Çok eşlilik dinimizde var. Herkes yapamaz ama yapana ‘Niye yaptın?’ diyemezsiniz, şirke girer. Kuran’da var. “
'ERKEK OLSAM, ÇOK EŞLİ OLURDUM'
Zengin, kariyerli, parası olan ve cinsel gücü fazla olan erkek çok eşliliği seçebiliyor. Hiçbir kadın fakir bir adamın ikinci karısı olmaz. Erkek daha cilveli, daha çok gülen, cinsel anlamda kendisini mutlu eden kadına koşuyor. Erkek olsam, çok eşli olurdum. Çok eşlilikte asıl ağır fatura erkeğe çıkıyor. Madden ve manen zarara uğruyor. Açıkça çok eşli olduğunu itiraf edenleri alkışlıyor ve kutluyorum.

Ah zavallı çok eşliliği yaşayaman erkek!! Ne kadar da zor hayat senin için. Bu bayan açıklamasa hiç farkına varmayacaktım senin için 4-5 hatunla yasa dışı bir ortamda birlikte olmanın ne kadar zor olduğunu. Mal varlığını paylaşmak durumunda kalacağını ve manen yıkıma uğrayacağını. Kıyamazlar sana kuzum...

Bu nasıl bir zihniyettir a dostlar? Nereye gidiyoruz biz? Bir kadın kalkıp bu tarz bir açıklamayı “ayakta alkışlıyor ve kutluyorum” nidalarıyla yapabiliyorsa biz yanmışız da kurtaranımız yok!

Bak şimdi çok eşlilik hem kadın hem de erkek için yasal olmalı dese saygı duyar, kendi düşüncesidir derdim. Kişi istediği sürece ve karşısındakinden kabul gördüğü sürece sorun yok. İsteyen istediğini yaşayabilir. Fakat bu “hak” erkeklere veriliyor, onlara acınıyor ve kadınların da bu erkeklere itaat etmesi bekleniyorsa bunun adı kusura bakmayın sayın hanımefendi ama  KÖLELİK oluyor.
Senin isteklerin nerede? Kadınlar 1’den fazla erkekle birlikte olmayı isteyemez mi? Kadının cinselliği erkekten daha mı az ? Cinsel gücü yüksek olan kadın da gitsin 5 tane koca alsın kendisine yasal yasal. Bu durumda ne olur? 4 kadına “evet” diyen erkekler bu kadınları ne yaparlar? Aynı evde kadınını 3 farklı erkekle daha paylaşabilirler mi? Salı günü Muzaffer’in, Çarşamba günü Musa’nın, Perşembe günü Ali’nin, Cuma günü Nuri’nin, eee geri kalan günlerde de dinlerim şekerim ne o öyle her gece her gece diye çetere tutsa bu kadını taşlamadan, orospu damgasını vurmadan aynı şekilde vurabilir misiniz sırtına “yürü be koçum kim tutar seni. Hakkın bu senin” diye?
Çok eşlilik konusuna olumlu bakarım ya da bakmam. Konu bu değil burada. Sakın ha yanlış anlaşılmasın!  Bir takım hakların erkeklere reva görülmesi, ayakta alkışlanması ve bu duruma kadınların itaat etmesinin beklenmesi beni deli ediyor. Ne desem? Nasıl desem de küfür etmeden, karşımdakini sarsmadan, hırpalamadan bunu anlatabilsem bilemiyorum.
Be ey hemcinsim! Sana sesleniyorum.
Nasıl bir ortamda ve neyle beslenerek büyüyorsunuz, büyütülüyorsunuz da kendinizden vazgeçip, emanet bir mal olmayı hak görüyorsunuz kendinize? Ne bir kadının erkekten fazlası vardır ve olmalıdır ne de bir erkek kadından üstün tutulmalıdır.
Yürüyen pipiler ve kukular değil İNSANIZ  biz. Sen de insansın. Ben de insanım. O 4 kadını kendine karı yapmak isteyen adam da bir insan. Kadınlar malı olan erkeklerin parasını yemek için yaşayan insanlar da değil. Erkeğe yazıkmış peehh!! Asıl senin gibi hemcinslerime yazık be!
Kusura bakmayın ama bu konuyu buralara getiren sizin yorumlarınız. Madem cinsiyetlerimize göre kategorize ediliyoruz. Ben de soruyorum:
Onların pipisi pipi de senin kukun kuku değil mi?

Haberi okumak isteyenler : tık tık 

13 yorum:

aysun dedi ki...

Sen o kadar harika bir insansın ki bu konuyu bu kadar yürekli yazmışsın eline sağlık...

Bu sabah okudum bende bu haberi görünce beyin sarsıntısı yaşadım bir süre yeniden yeniden okudum acaba ben mi yanlış görüyorum diye ama yazılanlar doğru evet orada cehaletin ta kendisi orada duruyor.

Bu tür insancıklarla aynı cinsten olmak bir yana aynı havayı solumak bile ne acı...

zoitsa dedi ki...

yaptıklarını dinle bağdaştırdıklarında insanlar da bunları açık ağızla dinliyor..aynen arapça bir porno yazısını dua sanıp başının üstüne kaldırmak gibi bişey bu ülkede dini yaşamak...her arapça yazıya amin diyenler buna da katılacaklardır NzN'ım..

Gulcin dedi ki...

Insan okuduklarina inanamiyor. Bazen gazetelerdeki her haberin zaytung haberi olmasini diliyorum ama zaytungun trajik versiyonunu da hayata gecirmek gerekiyor bunlari kapsayabilmesi icin zira gulduremiyorlar uzuyorlar hem de cok. Bu zihniyete gore kadin erkegin basarisi icin bir destek, evde durmasi gereken bir varlik, erkegin mevcudiyetine kendini adamsi gereken bir kul. Ama parasi olan erkegin mevcudiyetine. Neresinden tutsan sacma neresinden baksan mantiksiz. Yaratmaya calistiklari bu sacma dusunceleri anlamak mumkun degil zaten de bunu dusunduklerine bile inanasi gelmiyor insanin.

plndrkn dedi ki...

Şahane yazmışsın canım!
Eline, yüreğine sağlık!!
Haberi okuduğumda benim de kan beynime sıçramıştı...
Söylenecek her şeyi öyle güzel söylemişsin ki "sonuna kadar haklısın" demekten fazlasına ihtiyaç kalmamış...

gezenti dedi ki...

böyle kadınları gördükçe kadın olduğum için kendimden soğuyacağım valla. nasıl bir zihniyete sahiptir, ne şartlarda yetişmiştir de böyle şeyler düşünebiliyor bu insanlar anlamıyorum. Hem kendini hem de diğer kadınları erkeklerin kullanımı için yaratılmış mallar; erkekleri ise sağılacak öküzler olarak görüyor. Kendince sağlam temellere de oturtmuş olayı; ve maddi imkanlar dahilinde olmasını salık vermiş. Zengin olana helal; fakir olana haram. E be kadın!! Bu şartla bunu kabul edene başka bir şey diyorlar. Böyle kadınlar ve meslekler var zaten; madem madur olan erkek bunu yasallaştırmaya ne gerek var?

Eliza Doolittle dedi ki...

Ouuu bomba yazmışsın :) Kendisine bedava reklam fırsatı bulan bu çapraşık zihniyetli Üreyen Bayan'a başka da prim vermemeli...
Keza konuyu toplumun tüm erkeklerine, ya da tüm başı örtülü inançlı kadınlarına da sirayet ettirmemek gerek.
Husus yasalara aykırı, çağdaşlığa aykırı, kadın bilincine aykırı. Hatta dine göre de caiz mi olduğu yoksa ayetin yanlış (yanlı) bir yorumundan mı türediği muamma. Düpedüz saçmalama dolayısıyla...

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

bence de çok eşlilik yasallaşmalı. mesela dört erkeğe kadar alabilmeliyiz biz de. böylece jigololar ve kırk yaşına kadar evlenememiş erkekler mağdur olmaktan kurtulur. hatta cinayet yasallaşsın. yahu zaten işlenmiyor mu cinayet dediğin yasak olsa da. yasallaşsın herkes kurtulsun mağdur olmaktan.
kadınlar tutsunlar çenelerini, dillerini dayak yemesinler. yazık değil mi o erkeklere. yoruluyorlar yav dayak atarken.

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

bence de çok eşlilik yasallaşmalı. mesela dört erkeğe kadar alabilmeliyiz biz de. böylece jigololar ve kırk yaşına kadar evlenememiş erkekler mağdur olmaktan kurtulur. hatta cinayet yasallaşsın. yahu zaten işlenmiyor mu cinayet dediğin yasak olsa da. yasallaşsın herkes kurtulsun mağdur olmaktan.
kadınlar tutsunlar çenelerini, dillerini dayak yemesinler. yazık değil mi o erkeklere. yoruluyorlar yav dayak atarken.

tubitos dedi ki...

yazık !! bu zihniyetleri aklım almıyor. nasıl bir dünyada yaşıyorlar. bence de o kadar güzel dile getirmişsinki diyecek söz kalmamış canım..

CEPAYNASI dedi ki...

ah,ah...
bir de kadınların lehine bir şey öneriyormuş gibi yapılmıyor mu?
2,3,4 kadınlara yazık oluyormuş...pehhhhh...

kutupayusu dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17869864.asp

söleyecek söz bulamıyorum....

Adsız dedi ki...

2 gündür twitter ve friendfeed'de de kıyamet kopuyor bu konuyla ilgili :D Utanç verici ağlanacak halimiz bile kalmamış bizim,ölmüşüz ağlayanımız yok ! Biri intrneti yasaklar biri çıkar 4 eşilik yasal olsun der çalan çırpan hortumlayanları hiç saymıyorum.Vah zavallı yanlız ama cennet ülkem :((

Meyra dedi ki...

bu ülkenin kadınları zaten yedi vurgun üzerine vurgun yeni yüklemeleride böyle kendini bilmezlerle yapacaklar sanırım:(( çok üzülüyorum kadının geldiği şu hale...