17 Nis 2011

Evrenden Mesajım Var!!

Daha geçenlerde şurada çantamın ağırlığından dert yanmış, imdat demiştim hatırlarsınız. O günden sonra çantamdaki fazlalıkları çıkarttım. Kendimce hafiflettim çantamı. En hafif hali bile ağır anacım, nasıl bi iştir bu anlamadım gitti. Bu aralar etrafımdaki bütün hatunların çantalarını tartar haldeyim. Hafif olanların da çantasında ne var ne yok açıp bakıyorum. Şimdiye kadar da benim çantamdan daha ağır olanına denk gelmedim. Sadece1 kişinin çantası benimle aynı durumdaydı. Düşünün nasıl bir azınlığın içindeyim ben. Fakat kararlıyım. Çantamı hafifleteceğim.
Neyse efenim bu postun konusu başka. Böyleyken böyle diye yazdım ve ertesi gün çat! dedi mim geldi bana.
Tahmin edin bakalım mimin konusu ne??? Çanta Mimi!!!! Evrenden mesajım var anlayacağınız. Bilen bilir normalde pek mimle işim olmaz benim ama bu sefer öyle bir denk geldi kiii korktum vallahi :)
Sevgili plndrkn mimledi beni. Dök bakalım çantanı dedi. Dedim ki hemen olmaaazzz. Önce bi temizleyeyim, hafifleteyim ve yeni yüzüyle halkın karşısına çıkayım :) Bu vesile ile oturdum ve temizledim çantamı. Neler neler çıktı içinden. Varlığını bile unuttuğum kolyemi buldum mesela!! Lay lay lloooomm.... Diğer çantalara baksam neler neler çıkacak kimbilir!!
Efenim, uzun lafın kısasıı hafifletmeye çalıştığım çantamın yeni yüzü ile karşınızdayım. Hala ağırlıklarım var ama gereksizlerim yok. Bu çantadan neler çıktı: eldiven, şapka, kitap, kalemler, ıvız zıvır kağıtlar gibi şeyler...

Yeni içeriğim ile karşınızdayımmmm:

Mimleri de pas etmem normal şartlarda ama şikayet postuma gelen yorumlardan bu işi başarmış olan arkadaşlarımızın çantalarını da merak ettim. Hani bizim gibi sefillere ders olması açısından diyorum ki onlar da döksünler bakalım başarı hikayelerini görelim, belirleyelim hedefimizi (eğer ki isterlerse tabii kiiii!!!)
A-H
Gulcin

6 yorum:

plndrkn dedi ki...

canım ya çok tatlısın :) evrenden mesaj olarak elçi oldum ya ona çok güldüm :)
çok güzel olmuş, sırt ağrılarına son artık ;)

Gulcin dedi ki...

ben bu isis basarmis sayilir miyim bilmiyorum ama yazayim da siz karar verin :)

SeV@L dedi ki...

Bence senin çanta ağır.

Bak bunları Bim poşetine koy ne kadar hafifleyeceksin :)

NzN dedi ki...

plndrkn,
ben mesajı aldım ve hemen gittim çantamı adam ettim. fakat günden güne çıkarttıklarımı geri koymaya başlıyor gibiyim. bir de o konuda terbiye edersem kendimi süper olacak :)

gulcin,
valla ben anlamam. yorumlardan benim anladığım o . görelim bakalım nasıl oluyormuş:)

sev@l,
di mi yaa??? içinde auk subuk bi halt yok sonuçta. daha da nasıl azaltayım içindekileri!!

Fifi Croissant dedi ki...

Nedense ben de bir turlu hafifletemiyorum omzumdaki bavulumsulari. Bakiyorum bakiyorum, cikartacak birsey bulamiyorum artik. Kaderime razi oldum, n'apalim.
Ben de dokucem cantami, canim cekti :)

NzN dedi ki...

Magissaaaa,
yoksa yoksaaa geri mi geldin senn??? :))