17 Kas 2009

LÖSEV'E DESTEK



Hem gmail adresime hem de iş mailime aynı gün düşen bir mailden bahsetmek istiyorum.

Lösev'e devlet tarafından hatta bizzat Sn. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından vaat edilen bir arazi var. Aslında bu konu ile ilgili sık sık haber yapıldı ve yapılmaya da devam ediliyor.
Aşağıdaki link bu haber ile ilgili. Lösev'e söz verilen bu arazinin teslim edilmesine yönelik başlatılan bir imza kampanyası. Hedef 5 milyon katılmcıydı ve bugün 7 milyonun üstünde bir katılım söz konusu. Durum böyle olmasına rağmen devlet tarafından hala bir hareket yok.

Kurtarılabilir durumdaki çocuklar hastanedeki sıralar yüzünden kaybediliyor.Lösev bu tarz tedavileri hiç bir masraf almadan gerçekleştiriyor.Fakat bizlerin de desteğine ihtiyacı yok değil.Kurtarılabilir çocuklarımızı göz göre göre kaybetmemek için desteklerinizi esirgemeyin lütfen. Aşağıdaki linke tıklayarak kampanya ile ilgili sayfaya yönlenebilir ve ilk ağızdan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bence en acı haber ise aşağıdaki gibi kayıplar. Lösev Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Üstün Ezer'den gelen mailden alıntı yaparak aşağıda aynen paylaşıyorum.
'[Losemi hastasi] Volkan Dundar 13 yasindaydi. Hastanede ilik nakli icin yillarca sira bekledi. Bir gun Dundar ailesinin telefonu caldi. Nakil icin sira geldigini soylediler.. Ancak Volkan bu telefondan 4 gun once olmustu. Son 10 ayda 15 losemili cocuk, uygun ilik bulundugu halde hastanede yatak bulunamadigi icin yasamini yitirdi.'
Dr. Ustun EZER Yonetim Kurulu Baskani
L O SEV Losemili Cocuklar Vakfi

İlgili link:
http://www.losev.org.tr/dergi/kent.htm

Hiç yorum yok: