29 Ara 2010

Açıklıyorum

Evet neler neler oldu son zamanlarda hayatımda bir not düşeyim buraya da benim balık hafızam silse bile uzuuun yıllar sonra gelip okur, balığa inat hatırlarım.
Ayrıca da bu heyecan nedir diye gelen sorulara artık bir yanıt vereyim diyorum...

  • Uzun zamandır babamdan bahsetmiyorum. Bile isteye yazmadım. Babam bomba kıvamına yaklaştı. Normal hayatına çoktaan döndü. Araba kullanabiliyor, bazı şeyleri hatırlayamasa da genel olarak bütün parçalar yerine oturdu. Ne kadar mecra ve kişi, kurum, kuruluş varsa bütün varlığım ve sevgimle teşekkür ederim. En önemlisi artık rakı bile içiyor. Çakır keyif dolaşabiliyor(alkolik değil leyn babam, sulandırmayın hemen!). Bundan güzeli var mı canımıniçi için? Kesinlikle yok!! Şükür ve minnet duyguları ile dolup taşıyorum. Rakılar bir kere daha babam için kalksın!!! Hoooppp...
  • Evde tadilat işleri bitti sayılır. Sayılır diyorum çünkü eski ustaların yaptığı gerzeklikleri toparlamak için yeni ustalar arıyoruz. Örnek: Banyoda nedenini çözemediğimiz bir koku sorunumuz var. Kırılması gerekebilir bir yerlerin ama parmaklarımızı üst üste koyduk ve dua ediyoruz gerek olmasın diye...
  • Tadilat işleri bitince evin eksik gedikleri de tamamlandı. Çok cici bir kanepe aldık ve şu anda evin en sevdiğim, en değer verdiğim mekanı oldu. Çok anlamlı çoook...
  • Eve iyice yerleştik. Sıcacık bir yuva oldu. Evden çıkasım yok. Sürekli evde çiçek, böcekle uğraşıp, kek-börek yapıp, kitap okumak istiyorum. Ben ki evde 2 gün duramayan adam istiyorum ki sevgiliyle bizi kapatsınlar eve ve cici evimizin tadını çıkaralım, doyalım. Yok yook hiç doymayalım aslında  hep böyle heyecanla geçsin günler...Bol bol evcilik oynayalım...
  • Benim eski evi de önümüzdeki ay kapatıyoruz artık. Gerçi son 2 aydır depo görevi görüyor ama babamın adı Michael olmadığı için böyle bir ev orada paravan görevi yapmak durumundaydı.
  • Artık hayatımızda bir paravan ihtiyacı kalmadı. Resmi ve toplum tarafından kabul görmüş bir kurum oluyoruz.
  • Evin en özel, en değerli köşesi bizim için unutulmaz bir anıya mekan oldu. Anlamı da buradan gelir...
  • 07 Aralık 2010 tarihinde nefesim kesildi. Kalbim ortalamanın 5 katı üstünde atmaya başlayarak buna tepki olarak suratıma 1 hafta boyunca ( yalan yalan hala devam ediyor) gitmeyen, kocaman, pırıl pırıl bir gülümseme  geldi kondu. Dünyalar tatlısı sevgilim hiç beklemediğim bir anda ve bir şekilde karşıma yüzükle çıktı. Bu kadar özel olabileceğini, beni bu kadar şaşırtıp, bu kadar mutlu edebileceğini inanın ben bile bilemiyordum. Bu anı bu kadar özel,  bu kadar güzel ve en önemlisi bu kadar anlamlı hale getirdiği için bir kere daha aşık oldum. Doldum, taştım. Aşkla...
  • O gün bugündür de inanılmaz bir heyecan ve hummalı bir hazırlık var. Abartmayayım bizde henüz öyle hummalı bi hazırlık henüz başlamadı. Anneme bıraksak o oooo!!!  Ben sanırım fazla rahatım. Fakat bu kadar rahat olmama rağmen yine de hazırlanılması gereken bir milyon iş varmış, farkettim...
  • Düğün nerede olacak? Ne zaman kız isteme faslı gerçekleşecek? Alyanslar nereden ve nasıl alınacak? Ailelerin istekleri nasıl gönül kırmadan bertaraf edilecek? Nikah işlemleri nasıl halledilecek? Gelinlik nereden alınacak? Düğüne kimler davet edilecek? Sayı nasıl düşük tutulabilecek? vs. vs. vs...

İşte bendeki heyecanlar bunlar canlar-cinler :)

Gelin olacağım da ben!!

24 yorum:

Nihan dedi ki...

ooooyyyy, canım benimmmmmm,
mutluluklar,ışıltılar,pırıltılar gönderiyorum sana.heeeeep mutlu ol.seni gelinlikle görmeyi çok isterdim.üüffff.
gelirsem bigün oralara cici kanepede oturup kahve içicem söylemiş olayım şimdiden.muuucccckkkkssss

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

eh hadi bakalım hayırlı olsun. ikinci evli ask'miz olacaksın desene:) çok sevindim senin için, mutlu olduğun için... Tebrikler hayatım.

NzN dedi ki...

Nihan'cımmm,
teşekkür ederim canımm.... bütün pırıltıları kaptım buralardan :)
sen bi gel o kanepede istediğin kadar kahve yaparım ben sana hayatım
öptüm!!

NzN dedi ki...

kedi'cim,
hem evli hem ask'lı olacağım hemi de :)
teşekkür ederim hayatımmm

zizim bizim dedi ki...

bu yılı ne güzel olaylarla kapıyorsun böyle :) tebrikler, evlilik kararınıza da babanın sağlığına da çook sevindim :) hem aşklı hemi de evli olmak harika bir şey, hep mutlu olun :))

Pilli Petro dedi ki...

yuppiiiiii :))) hadi bakalım ayrıntıları, yapılacakları ve de yapım aşamalarını bekliyorum ben :))

kolay gelsin canım hadi bakalım :)

battodol dedi ki...

NzN'ımmm ne güzel ya her şey rayına oturmuş mis gibi olmuş.
Yeni yılda da bir sürü heycan bekler seni hem de en zevklileri :) Herşey gönlünce olsun bebek :)))

Adsız dedi ki...

Vayy vay vay vay vay vay tosunum ağzu burnu yesunum :D Nzn ablaouğğğ :D Ya seneye bu vakitlerde bir de beybi geliyor haberini alırız işşşalah :)

Ashley

Deli Anne dedi ki...

hayırlı olsun..2011 gelmeden daha nice sevinçler gelmiş.. ne güzel.. Allah huzurla tamamına erdirsin.

Imge dedi ki...

Amaaaannn.. Rakılar hem babana hem de size kalksın o zaman NzN!! :)) Süper habermiş bu valla.. 2011'in uğurlu geleceği şimdiden belli oldu o zaman. Ama ben yine de iyi yıllar dileyeyim sana. Umarım 2011 sen ve ailen için muhteşem bir yıl olur. Sağlık, mutluluk, para, bol kahkaha ve hayallerini gerçekleştirme fırsatlarıyla dolu bir yıl olur, diyor ve huzurlarınızdan ayrılıyorum efenim.
Öptüm çok..Sevgiler.

Sittirella dedi ki...

Sevgili NzN, umarım hayatında bir daha dert-sıkıntı görmezsin.
Nazara inanırım, tek dileğim; şu anda yaşadıklarına ve yaşayacaklarına nazar değmesin.
Çok sevindim :)

sine'mden dedi ki...

ve bomba haber gündeme "şak" diye düşer :)) beklediğimize değmiş yani canım :) okurken ben de gülümsüyordum kocaman bana ne oluyorsa! herşey hallolur dert etme,sadece keyfini çıakrt her anın, öpücükler gönderiyorum çok çok,hep böyle sevgi dolu haberler ver,bu sefer kadehler hem babaya hem size :))

Cincüce Banu dedi ki...

BİLİİİİ-YOOOOOR-DUUUUUM!!! Yuppi, yaşasın, tebrikler!!! Yılbaşı akşamı rakı kadehimi hem babacığının şerefine, hem siz çifte kumrulara, hem tüm aşıklara, hem de kalbi güzelliklerle dolup taşan herkese kaldıracağım! yaşasın 2011!!!

Selen dedi ki...

ah canim ya, gozlerim doldu valla. coook ama cok tebrik ederim. bu asamadan sonra en iyisi fazla uzatmadan, araya tatmin edilemeyen istekler, yerine getirilemeyen gelenekler, gereksiz kirginliklar girmeden hemen (ama cidden hemen) evlenmek :)
Yeni yila daha guzel girilemez herhalde. Bir omur boyu mutluluklar size. Bu yilbasi rakimi bir kez de senin ve babanin serefine tokusturacagim.
sevgiler.

zoitsa dedi ki...

hep mutlu ol NzN'ım..bebiş haberlerini de burdan alırız inşallah:)

NzN dedi ki...

zizim bizim,
teşekkür ederim tatlımm

pilli petro,
yapılacak işleri yazarsam direkt iş veririm sana da ama demedi deme :) sağol cicim


battodol,
sonunda 2010 bana da gülmeye karar verdi :) mersii bebek!!

ashley,
yirim gı seniii. bebeyi de atıveririm kucağına da sen bakarsın :)

Deli'cim anne'cim,
2010 da biz bütün dert kotasını doldurduk ve 2011'e hazırız. artık güzellikleri bekliyoruzzz

imge'cimm,
çook teşekkür ederim canımm. içelim rakıları, atalım kahkahalarıı. 2011 hepimiz için tadından yenmez olur umarım hayatım:))
vur patlasın, çal oynasınlı bir yıl dilerimm

sittirella'cım,
nazar en çok inanana gelirmiş :) ben inancımı kaybetme yolunda eğitiyorum kendimi zira... hoş 2010'da nazarları toptan çıkardık gibi geliyor bana ya yine de totomu kaşıyayım noolurr nolmazzz :)
öperim!

sine'mden,
canım benimm. gül tabii ya kocaman kocamann ohh sefamız olsun. yetti dertler accık tadını çıkartalım di mi ama :)

banu'cmu,
kaldır şekerim kadehleri kaldırr ohhh :) hissettin mi ne ??

selen'cim,
sağolasınn. biz de aynen uzatmadan bu işi marttta çözelim diyoruz. ondan dolayı çok vakit kalmıyor ya zaten. harıl harıl çalışmaya başlamak lazım ama bendeki rahtlığı bi görsen...biz de buralardan kaldıracağız rakı kadehlerini :)

zoitsa'cım, du kız bi evlenmeyi becerelim de bebelemeyi sonra düşünürüz ama haberlerini veririm tabii buralardan sonra hep birlikte sanal sanal bebe büyütürüz :)

kutupayusu dedi ki...

nzn cım bu bir baskındır...düğünüde basarsam şaşma :)) kıs kıs... bir ömür boyu mutluluklar.... 2010 gider ayak sana güzellikler getirmiş ...2011de katlanarak artsın inşallahhhhhhhh ... aşkınız daim olsun .... güzel haberlere nasılda ihtiyacım vardı .... çok öptüm ...

NzN dedi ki...

kutup'cumm,
baskın basanındır hayatım, başımın üstünde yerin var:))
2010 ciddi zorladı beni ama affettiriyor kendini yavaş yavaş baksana :)
2011 hepimiz için çok çok daha güzel olur umarım.
senin de tadın yerine gelsin en kısa zamanda, özledik seni.

ruhdagı dedi ki...

Bu akşam kadehimi şerefine kaldırıcam :)

Tebrik ederim. Yeni sene bir sürü güzellik, hayır, bereket, neşe getirsin inşallah :)

Sevgiler.

NzN dedi ki...

ruhdağı'm,
kadehi kaldırıken yanına meze olarak da ege efendi'nin totosundan bi ısırık da alıver bi zahmet :)
çook teşekkür ederimmm

A-H dedi ki...

Allahim allahim nasil guzel bir haber bu boyle :))) Agzim kulaklarimda sizin icin, simdi pur dikkat evlilik ve dugun detaylarini bekliyor olacagim :)
Hersey gonlunuzce olsun, mutlulugunuz daim olsun sevgi kelebekleri, 41.5 kere masallah size :)

NzN dedi ki...

A-H'cim,
teşekkür ederimmmm...
walla o detaylar nasıl gelecek du bakalım... öyle kolay gibi görünse de uğraşacak ıvır zıvır bi milyon iş çıkıyormuş anacım yaa!!!
totonu motonu kaşı şekerim de bu nazar bulutları uzakta dursun bizden

Burcu Çalışkan dedi ki...

nzncığım ev telaşından yeni geldim buralara okuduklarıma nasıl saevindim anlatamam öncelikle babacığın sonra düğün haberi derken sabah sabah günümü şenlendirdin :)) şu toplantılarını bu sefer kaçırmamam lazım çünkü detayları merak ediyorum ben :))

NzN dedi ki...

Burcu'mmmm:)
2010'dan yediğimiz gollerin hesabını soruyoruz hayatım. Malum maç 90dk! uzatmalarda 90'dan çaktık golü!!
Koşturmacalar başladı bakalım...
Bir sonraki toplantıyı kaçırmaa sakın derim ben sanaa!!
hatta sen tarih ver, biz uyalım???