19 Ağu 2010

Karısından Önce Uyuyan Erkek Yandı!!

İngiltere'de uyku alışkanlıklarını belirlemek için yapılan bir araştırma kadınların yatakta eşlerine rahat vermediğini ortaya çıkarmış.
Kadınların uykuya dalması 1 saat sürüyormuş. Bu nedenle kadınlar, kafalarını yastığa koyar koymaz uyuyan eşlerini kıskanıyormuş. Her 4 kadından biri eşini sağa-sola dönerek, 'kazayla' diz ya da dirsek atarak, karşılık alana kadar konuşarak uyandırıyormuş. Her 10 kadından biri ise eşini çimdikleyip kaldırıyormuş.

Valla ne yalan söyleyeyim ben de öyle kolay kolay uyuyamam ( uyuyamam ama öyle 1 saatte dönüp durmam yani) ve sevgili yanımda benden önce mışıl mışıl uykuya dalmışsa pek imrenir hatta kıskançlık sınırlarında bile dolanırım da yavruya diz atmak, çimdiklemek falan hiiç gelmedi aklıma. Yazık yahu!! ayy kıyamadım ben...
Çeneme güvenirim ama bu konuda :) car car car, bıdır bıdır konuşmaya başlar O'nun da uykusunu açmayı denerim o ayrııııı.

Siz çimdikleyenlerden misiniz? yoksa 'kazayla' dizi çarpanlardan mı ??

9 yorum:

ruhdagı dedi ki...

Uyku? şu an hayali kurulan yegane şey. Eskiden ilk ben uyurdum Memo azıcık sohbet edelim diye beni dürtüklerdi :)

Şimdilerde uyanık gibi duruyorum ama gözlerim açıkken bile uyuyor olduğumu fark ediyorum kötü oluyor.

A-H dedi ki...

hahaha beni anlatmis bu adamlar :)
bende senin gibi car car edenlerdenim NzN ;) bazen ise yariyor bazen yaramiyor ne yazik ki.
eskiden ben kafami yastiga koyarken giderdim simdi ne olduysa durum tersine dondu bir hal caresi bulmak lazim dimi ama :)

NzN dedi ki...

ruhdagı,
sen minik bir meleğe bekçilik ediyorsun şekerim o yüzden senin uykuyla olan ilişkin biraz uzaklarda gibi duruyor :) olsun uyanık oldugunda gönlünü eylemek için süper bir oyuncak var işte evde. biz napalım uyku kaçınca?! dizin çarpsın, çenen düşsün, çimdik at falan :))

A-H,
anacım ben hayatımın hiç bir döneminde öyle kafayı koyar koymaz uyuyamadım ki!! hele bazı dönemler 4-5 gün insomnia çekerim. işte o dönemlerde yanımda totosunu devirmiş mışıl mışıl uyudumu yatakta godzilla'ya dönesim geliyor.

kutupayusu dedi ki...

ben daha yastığı görünce uyuyanlardanım ..hatta evin orasında burasında bile sızar yatağa nasıl gittiğimi hatırlamam bile... çok pis uykucuyum galiba yaw...sussam daha ii olacak galiba...
:P

NzN dedi ki...

nasıl oluyor kutup'cum bu yastığa 2 kala sızma olayları?! pek imrenirim böylelerini ben :( ama arada, yani hayatımda 1-2 defa falan benim de başıma geldi. gözlerimi kapadım ve açtığımda sabah olmuştu:)benim beynim yastığın kokusunu aldı mı milyon tane düşünceyi çıkartıveriyor derinlerden!

sine'mden dedi ki...

cevap veriyorum hiçbiri ! ben yastığa 2 kala uyuyanlardanım. kociş hemen uyuyamayanlardandı ama üzüm üzüme baka baka kararır sözünü gerçeğe dönüştürdük onda da:))40 yıl demiyorum 60 yılda bir olabilecek bir şey uykum kazara 1m uzağıma düştü diyelim,o zaman bende carcarcar konuşmaya başlıyorum ki normalde dinleyici sıfatım vardır :))

NzN dedi ki...

sine'mden,
sen de imrenilecek ve hatta bu iddialı laflarla uyuz olunacak kategoridesin benim için :)
zira 2 gecedir sıcaklardan dolayı hayatta kalmakta zorlanır duruma geldim ben!

tatlı tatlı uykularınız olsun ne diyelim!

Sevtap dedi ki...

Vallaha ben yatar yatmaz uyuyorum genelde :P

NzN dedi ki...

karabidikim,
sen imrenilecek gruptansın benim için :))
peki kocasından önce uyuyan kadınlar da bunlara maruz kalıyor mu ?