2 Ağu 2010

19. gün

19 gün. her biri diğerinden zor  geçen günler...
hafızamız hala yerinde değil. ağrılar ve acılar devam ediyor ama fiziksel olarak her geçen gün daha da bir toparlanıyor babacığım. fiziksel günücü toparlasa sanki beyin de daha hızlı kendine gelecek gibi hissediyorum. bu duyguya da sımsıkı tutunuyorum. "umut" en sevdiğim kelime. en güvendiğim enerji kaynağım.

3 gün önce isyan etmenin eşiğindeydim. zihnim yaşananları kabul etmemek için direniyordu ve hala da direnmeye çabalıyor aslında...
 fakat farkına vardım ki şu anda isyan benim en son ihtiyaç duyduğum şey. vakit güçlü olma vaktidir. umutlu olma, içimizdeki neşeyi bulup çıkartma ve babayı sevgiye boğma vaktidir. isyan etmeyeceğim. neden? niçin? diye sorgulamayacağım ve 19 gün öncesine dönebilmek için kendi kendime yalvarmayacağım! sevgili beni güzelce bir sarstı, kendime getirdi. insan bu kargaşanın içinde ne kadar güçlü durmaya çalışsa da arada bir tökezleyebiliyor. o aralarda birlerinin seni itmesi ve hatta tokatlaması güzel bir şeymiş onu da farkettim.
dediğim gibi şu anda babamıza ailemizin direği, güçlü adamı gibi bakmaktan vazgeçtik. bu duygu yaşanan gerçekliği daha da zorlaştırıyor. gün oldu ve devran döndü. şu anda babamız bizim bebeğimiz oldu. yeni doğan bebeğin kendini güvende hissetmesi ve oryantasyon sürecini sağlıklı atlatması içn sonsuz sevgi ve şevkate ihtiyacı vardır ya hani. babam da şu anda bizim yeni doğanımız oldu! en kısa zamanda yürümeyi, konuşmayı ve anılarına sahip çıkmayı öğrenecek.
 bu arada bizler etrafında zırh olup bütün tehlikeleri uzak tutacağız. neşe saçacağız. benim inancım sevgi yönündedir. sevginin halledemeyeceği sorun yoktur. çok seveceğiz babacığım seni çok çok çok!! göreceksin ki bu sevginin karşısında ayakta durabilecek bir sorun olamayacak. en kısa zamanda eski haline getireceğiz seni...
babam kuvvetlidir. neşelidir. sevgi doludur.tertemiz bir yüreği vardır. herkesin "baba" diye hitap ettiği bir adamdır. güçlüdür. mayası ve temeli sağlamdır. kalkacak ayağa, kalkmak zorunda çünkü...

4 yorum:

P_A_N dedi ki...

allah size bol bol kuvvet ve güç versin can kardeşim zira ondan bolca sevgi geliyor zaten bir de güç kuvvet de eklendi mi bu sürecini çok daha çabuk geçein inşallah.

Sizleri dualarıma dail edeceğim

Selametle
Ahmet

OiP dedi ki...

hay allah!!:( evdesiniz diye düşünürken bir uğradım ki neler olmuş... canım benim, tüm dualarım, güzel dileklerim sizinle. Allah babacığına yardım etsin, eski sağlığına kavuşmak için güç versin..

Nihan dedi ki...

canım,
bence de sevgi ilgi herşeyi halledecektir.zor günleri hep beraber hızla atlatmanızı diliyorum.

NzN dedi ki...

hepinize çook teşekkür ederim.
babacım günden güne daha iyiye gidiyor artık. yükselişe geçtik. yavaş yavaş ilerliyor ama ilerliyor olması bizim için yeterli! :)
en kısa zamanda babişkoyu bomba gibi görmek tek hedefim bu aralar