11 Tem 2011

O Kadar Çok Şey İstemiyorum ki!!

Gerçekten de bu aralar bir istememe hali var bende. Kılımı kıpırdatmak istemiyorum. Sadece ve sadece işin ucunda gezmek varsa o bitkin vücudum ve ruhum güç buluveriyorlar.
Çalışmak istemiyorum. Sabah alarm ile uyanmak istemiyorum. Toplantı yapmak istemiyorum. Ev ile ilgilenmek istemiyorum. Derlemek-toplamak istemiyorum ama her daim evim toplu olsun, dolabımda da yemeğim hazır olsun istiyorum. Haftaiçi yemek yapmak bile gelmiyor içimden ama haftasonları bayıla bayıla vakit geçiriyorum mutfakta. Güzel güzel yemekler yapmak geliyor içimden ama anacım bir tek haftasonu yeter mi hepsini birden yapmaya??!! Sorarım size yeter mi??
Bana yetmiyor. Fiziksel olarak bakıldığında gayet  yeterli bir süre aslında haftasonu tatili dediğin şey. 2 koskoca gece ve onların ardından gelen 2 koskoca gün. Daha ne olsun anacım. Kalkıp da ev boyamayacaksan yeter de artar bile. Bakma ev boyasan bile yeter de....
Ruhumun istekleri bambaşka olduğu için yetmiyor. 2 haftadır pazar günleri  hüzünleniyorum, isyan ediyorum. 1 güncük daha  tatil olsaydı ya....
Hatta daha da ileri götürüyorum ben bu projeyi ve diyorum kiiiii;
Yaz ayları kimse ama hiç kimse çalışmamalı. Her yer tatil olmalı. Hepimiz birer ağustos böceği olmalıyız. Yan gelip yatmalı, paşa gönüllerimiz ne isterse ama ne dilerse öyle yaşamalıyız.
Bak yine aynı noktaya geliyorum. Duyun beni eeyyy insanoğlulları. Size diyorum. Açın kulaklarınızı. Harekete geçelim zira yanlış EVRİLİYORUZ!!
Demedi demeyin....

10 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

tüm şiddetimle, hararetimle, isteğimle canı gönülden katılıyorum hiç çalışmayalım hatta hele de bugün :DD

NzN dedi ki...

pilliii,
hele bugün bence de hiiç iş olmasın. hadi herkes evlere dagılıversinnn

tubitos dedi ki...

kesinlikle ben de katılıyorum. bu sıcakta çalışmak hiiiçç işime gelmiyor benm de.. haftasonu da yetmiyorr ne yapsak kii

Sittirella dedi ki...

Burda da var öyle biri :)
Benim önerim ise az farklı NzN'cım;
Cuma-Cumartesi-Pazar tatil olsun.
4 gün çalış, 3 gün haftasonu.
Adil olmasa da en makbule geçeni bu :)
Ne dersin?

sine'mden dedi ki...

"harekete geçme" yerini ve saatini bildir orada olacağım ! isyan zamanıdır:)

A-H dedi ki...

Anacim bilmedigimiz bir virus falanmi var yahu al benden de o kadar, aynen bu haldeyim hemde aylardir ;)

NzN dedi ki...

tubitos,
diyorum işte yaz aylarında işler toptan tatil olsunnn :)

NzN dedi ki...

sittirellaaaa,
ilk adım olarak bu da olur şekerim. geçen aya kadar aynısını söylerdim ama artık toptan azıttım iş miş olmasınnn devlet hepimize bedavadan baksın bence :)

NzN dedi ki...

sine'mden,
hemen hemen hemen!!

NzN dedi ki...

A-H'cim, canımcım,
sanırım var cici öyle bi virüs zira kimle konuşsam herkeste durum aynı. hiiiç bi şeycik yapmak istemiyor insanlar. istemediğimiz o kadar çok şeyi yapmak durumunda kalıyoruz ki sanırım istediklerimizi bile yapacak enerji bırakmıyor bu da bizde!