20 Oca 2011

Gizli Projeler

Çok merak ediyorum bu tarz projeleri....
"Top Secret" diye diye kimbilir kimler neleri neleri keşfetti de haberimiz yok buralarda.
Nasıl ki NASA atronotlar için kendi dişlerine dolgu yapabilecekleri aletler çıkardı ve bizler bunu duyduk henüz duymadığımız ve belki de duymaya ömrümüzün yetmeyeceği ne araştırmalar, ne keşifler, ne icatlar vardır şu dünya üstünde.

En merak ettiklerimden biri de beyin üstüne yapılan çalışmalar. Bu kapalı kutu hakkında neler biliyoruz-yani biliyorlar- acaba? Empatlar gerçekten var mı mesela? Nöronların tanımlanamayan hareketlerine dair ortaya konan teorilerle ilgili son keşifler neler? Kuantum ne durumda ? Düşünce gücüyle eşyaları hareket ettirebilen insanları gizlice toplayıp üstlerinde garip garip araştırmalar yapıyorlar mıdır? Sokaklarda yaşayan insanları tek tek ortadan kaybederek bu insanların üstünde deneyler yapılıyor mudur? Bilmem hangi ülkenin, bilmem hangi şehrinin bilmem kaç metre altına kurulmuş, film karelerinden fırlamış laboratuarlar var mıdır? Buralarda çalışan insanlar işe gidiyorum derken paravan şirketlere mi gidiyorlardır? Çalışıyormuş gibi göründükleri binadaki ofislerinde gizli kapıları var mıdır otoparka giden? Otoparkta aynı adamı, her gün farklı arabayla bekleyen görevliler var mıdır asıl "ofisine" taşıyan?
Bence vardır. Hatta bu tarz hayatların olduğuna dair çok net duygularım var benim. Hisli bi insanım ben ne var yani?? Rüyalarımda görüyorum, inanın bana :)

Böyle yerlerin olduğuna inancım sonsuz olduğu için de garip garip fikirlerim var:
Beyni yıkanmış ve tamamen inceleme amaçlı kullanılan Deneksanlar  (denek insanlar oluyor bunlar) geliyor gözümün önüne misal....
Bu gizli mekanlarda dolaşan süper güçleri olan insanlar. Kafeslere kapatılmış Deneksanlar. Kapalı bir salonda garip aletleri oradan oraya ama hiç dokunmadan fırlatan insanlar ve onlara odaklanmış kameralar. Deneksan olmadan önce sahip olduğu kulağı bir maymun ile değiştirildiği için ortalıkta maymun kulakları ile dolaşanlar. Yeni kulakları ile süper duyum eşiğine ulaşmış olanlar. Yeni kulaklara uyum sağlayamamış olduğu için  maymun kulaklarına işitme cihazı takılmış bir Deneksan bile var bunların içinde. Hatta ve hatta dünyamızı ziyarete geldiği sırada yakalanan bir uzaylı da ortalarda dolanıyor. Hem rüşvet hem de tehdit ile kendi tarafımıza geçirmişiz uzaylıyı da. Kod adı da E.T. olmuş. E.T aşağı, E.T. yukarı...Tek tanıdık uzaylı E.T. zira bizler için. Bu E.T. bizim teknolojimizi inceliyor ve kendi gezegenindeki sistemlerle karşılaştırıyor. Görevi bu. Dünyalılaştırabilmek için, vatan hasreti çekmesin, çekemesin diye de bir dünyalı ile evlendirilmiş. Bunun hatunun da zamanında çok kuvvetli bir empati yeteneği varmış. Karşısındaki insanın ne hissettiğini, ne düşündüğünü hemen anlarmış. Aynı zamanda bulunduğu merkezin de kilit isimlerinden biriymiş bu yeteneği sayesinde ama herkese yaptıkları gibi bunun da beynini yıkamışlar ve kontrol altına almışlar. Artık bilim adamları ne şekilde isterse öyle yönlendirebiliyorlar. Dolayısı ile uzaylıyı da kontrol altında tutabiliyorlar. Tek sorun E.T. ile ikisinin bebeleri olursa ne olacak, nasıl olacak? Bebeğin nüfus cüzdanında ne yazacak? Ya süper güçlerle doğarsa velet?!! Bilinmiyor henüz...
Sonra hayvanlara özel ayrılmış katlar var buralarda. Allah seni inandırsın maymun g.tünü bile kırmızılıktan kurtarmışlar. Neden mi?? Saçma mı geldi? Gelmesin saçma. Hayvan severler olurda bi gün merkezleri basarlarsa eğer verecek cevap olması lazım.

Diyecekler ki " Zavallı hayvanın kıçı sürekli kızarıktı sevgili hayvancılar. Bizler iyilik yaptık. Pişik kremi sürmek yerine oynadık genleriyle bitti gittii. Bunun bir sonraki adımı da siz insanların yavruları için olacak. Poposu pişen bebeleriniz daha anne karnındayken oynayacağız genleriyle ömrü billah totosuna zarar gelmeyecek. Her şey insanlık için. Evet evet daha anne karnındayken anlayabileceğiz totosunda pişik olup olmayacağını."

Görünmezlik iksirini keşfettiğim  anda ilk iş bu mekanlara gizlice girip bakacağım. Ondan sonra yazacaklarımın yanında Wikileaks'in esamesi bile okunmayacak....

İzlemeye devam edin. Pek yakında olmasa bile bir gün mutlaka.....

9 yorum:

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Ah be kadın, çok mu film izliyorum bilmiyorum ama şu dediklerinin bir kısmının bir yerlerde olduğuna, geri kalanların da çok yakınlarda olacağına inanıyorum. İnanmakla kalmıyor etrafımda olan bitenleri, insanların bön bön baktığı doğa olaylarını vırtı zırtı bu tip araştırma ve deneylere bağlıyorum. Geçen mesela dünyanın dört bi yanında toplu kuş ölümleri oldu. Gökten resmen kuş cesedi yağdı. Dedim kendi kendime, yine nerde ne patlattılar acibaaa diye. Ya işte böyleyken böyle sevgili NzN... Çok mu hayalperestim? Paranoyak mıyım? Bilmem... Ama bildiğim tek birşey var vakti zamanında 'aya seyehat' yazıldığında tefe koyup çalmışlardı Jules Verne'i...

NzN dedi ki...

evett inanılmayacak şeyler değil ki!!
daha neler neler var aklımda ama yazmadım hepsini:) ne paranoyası ne hayalperestliği cicim yaa gerçek bunlar gerçekk!!

hemera-nyks dedi ki...

hangimiz merek etmiyoki :) izlemeye devam ediyor ve sana güveniyoruz :D
-
hemera

A-H dedi ki...

anacim senin simdi gelinlik, pasta, ayakkabi falan dusunuyor olman lazim degil mi :D

Demet dedi ki...

Benim hayal gucum seninkinin yaninda cok kucuk kaliyor :) Ama bulundugumuz tarihte cok cahiliz :) kim bilir neler aciklanacak ve hayatimiza normal birsey gibi girecek, Acaba artik j. verne gibi gelecekle ilgili kimse ucuk kacik dusunce uretmiyor mu?

sine'mden dedi ki...

nedense sana inanıyorum :))))

Nihan dedi ki...

canım nasıl gidiyor hazırlıkların.rastgitsin hepsi:)))

Miyuki dedi ki...

Hahaha sen böyle 3 yazı daha yaz ben paranoyak olmazsam?!!!

NzN dedi ki...

hemera-nyks,
izlemeye devam edin. pek yakında wikileks yanımda poss kalacak!
dın dın dın dınnnn

A-H'cim,
amaaann onları da düşünür bunlara da kafa yorayım ben. belki düğüne uzaylılar da gelir :)

Demet,
beni bıraksan daha neler neler kurarım...
kimbilir kimler kimler neler neler üretiyordurr.....

sine'mden,
aaa şekerim neden nedense diyorsun ki. ne kadar güvenilir bi insanım oysaki. hem çok gerçekçi şeyler yazıyorum...

nihan'cım,
hazırlıklar tam gaz devam :) bi ara özet yazarım .

miyuki,
bu yazı bile yetmedi mi paranoya başlangıcı için ?? dın dın dınnn