30 Haz 2010

Genel Durum

Sesim soluğum kesildi farkındaysanız ( farkındasınız di mi?? )...
Hayat o kadar çok şeyi biriktirmiş ki benim için hepsini birden atıverince üstüme birazcık zorlandım son haftalarda.
3 haftadır, haftasonları da dahil olmak üzere deli gibi çalışıyorum bi kere. Evet evet az kaldı hunilik olmama. Şöyle çiçekli böcekli bir huni takıp kafama, elime de aldım mı direksiyonu tamam olacak.
İşler çok yoğun. Babamın hastane, anjio olayları çıktı arada zaten biliyorsunuz. Haftaya stent takılacak. Onu da atlattık mı  kocaman bir ohhh daha çekeceğiz ailecek.
Önümüzdeki hafta canımız kanımız müşterimiz tatile gidiyor. O arada derin derin nefesler alarak erkenden ofisten çıkmayı planlıyorum. Sayılı gün çabuk geçermiş ya. Yalan o yalan !!
 Sosyalleşmeyi özledim. Arkadaşlarımı özledim. 2 tek rakı eşliğinde balık masalarını özledim. Sokaklarda dolaşmayı özledim. Sevgiliyle vakit geçirmeyi ayrıca özledim. 19 gündür yoktu. Sonunda geldi. Geldi de ne fayda. Hala görüşemiyoruz ki!! (Bundan sonra askerlik bize komaz. Evet canlar cinler 35 yaşına gelmiş kazık kadar sevgilim hala askerliğini yapmadı).
Nasıl görüşelim ki?! Ben en erken 21:00'da çıkıyorum ofisten. Eve gidiyorum 23'e kadar bilgisayar başında devam ediyorum. Sabahın köründe kalkıp evden maillerime bakıyorum ve o toplantı senin bu toplantı benim koşuyorum. Bir elimde ofis telefonu diğer elimde cep telefonu ve durmakzsızın yağan mailler günlük tempomun nadide parçaları... Üstüne bir de pazar günü zehirlendim tam oldu!! Canım çıktı istifra etmekten. Bir yandan ishal , diğer bir yandan da ateşle birlikte vücudumun her bir noktası ağrımaya başladı ve hayatımda daha önce tatmadığım şiddette bir de başağrısı eklenince hayat bir anda şenlik alanına döndü. Lunaparka gitmeden rollercoster da 8 tur atmış gibiydim inanır mısınız?!! Pazartesi akşama doğru anca açıldı gözüm. Ama bir zayıfladım ki bu arada peeehhh!! Getirin bikinileri midem çukur oldu artık, hazırım!

Günlerdir, haftalardır devam eden bu tempoya ruhum dün isyan etti artık. Akşam can sıkıntısından uyuyamadım resmen. Bilen var mı bu duyguyu? Ev insanın üstüne üstüne gelir. Ruhu sokak çeker insanın. Arkadaş görmek, iki kikirdemek, deniz kenarında 1 kadeh içki eşliğinde kah dedikodu yapmak kah ülke durumu konuşmak ister. En kötü ihtimalle evde çekirdek çıtlayıp, çay içmek çeker can...
Dandik dizilere bile razıyım inanın.
Aklımda bunlar, ruhumda sıkıntı, beynimde iş, vücudumda sokak isteği ile döne döne durdum yatakta bütün gece:) O kadar dönünce lastikli çarşaf bile dayanamadı, toplandı. O da ayrıca uyuz etti ya neyse...
Kalkar kalkmaz ilk iş, sevgiliye akşama bi şeyler organize et ve beni kurtar  noooluurrr diye anasız kalmış sokak kedisi miyavlaması gibi mıyırdamak oldu.
Sonuç olarak :
Ey ahali NzN günlerden sonra sosyalleşiyoorrrr!!! Arkadaş görecek. İçki içecek. Sohbet edecek. Bol bol gülecek. Güzel haberler var arkadaşlarla paylaşılması gereken, onları bir nefeste anlatacak. Karşılıklı sevinilecek. Bu sevinçli haberi ayrı bir postta sizinle de paylaşacağım. Dın dın dın dın dıınnnn.....
 Beni takip edin!
Hadi ben maillerime kaçarım. Gitmeden de hepinizi en kocamanından öperiiiimmm :)

9 yorum:

kutupayusu dedi ki...

toptan geçmiş olsun ... oluyo böle arada boğulmalar... ama mutlu son varsa kaymaklı ballı kadayıf oluyor ...tadını çıkar valla...darısı başıma : )

NzN dedi ki...

kutup'cum,
Çook teşekkür ederim. Ballı pasta üstü profiterol(ablam hamileyken hep bunu yerdi de :) gibi gelecek bana bu akşam ...
Herkesler sosyal böcek olarak yaşasın inşallaaahhhh

Eliza Doolittle dedi ki...

Farkindayiz, ozledik :)

A. dedi ki...

Nazan abla , babanla ilgili yazdıklarını ve bu yazınıda okuma fırsatım oldu.Gelip bakıyorum ama kafam öyle doluki :( Bankalar anneme kredi vermiyor apaışıp kaldık moralim öyle bozukki :( OKumak istiyorum ben:(

NzN dedi ki...

Eliza'cım,
Geleceğim, döneceğim, yazacağım, güzel haberler vereeceğim hem de!! :) öpüyorum senii...
Ashley'cim,
Canım benim yaa. Moralini sakın ha bozma!Bu hayatta her ne yaşıyorsan hepsini bir sebebi var. Sana mutlaka bir mesaj var. Şu anda olumsuz gibi bile görünse ileride anlam kazanacaktır hayatında. Güzel insanlar güzel şeyler yaşarlar. İyiyi düşünürsen mutlaka ama mutlaka iyi olanı çekersin hayatına canım benim.
İnan bana hep aklımdasın bu burs olayı ile ilgili. Bir kaç kişiye daha sordum ama genelde gelen adresler aynı adresler. Hala takipteyim, sormaya devam ediyorum...
Sen de bu arada dik dur, mutlu dur, umutlu dur n'olur!
öpüyorum seni en kocamanından

ipex dedi ki...

kuzucum ben de istiyorum sosyalleşmek, neden benimle sosyalleşmiyorsun?? :) bak işe başlıyorum yarın, görüşemedik aylardır!! babacığına da sana da çok çok geçmişler olsun şekerim benim... öpüyorum cook

A-H dedi ki...

NzN ayni kaderi paylasiyoruz hakikaten :)
bak ben yine kacamak yapip geldim, simdi ise geri donmek lazim :/
kolay gelsin, biter elbet bu islerde yahu...

Sanat Notları dedi ki...

Nzn'cım baban için çok geçmiş olsun diyorum, uzun zamandır takip edememiştim yazılarını yeni gördüm umarım sağlığına çabuk kavuşur, sen de sıkıntıdan ve yoğunluktan zayıf düştün herhalde, ama bu akşam yaptığınız organizasyon seni kendine getirir:), arkadaşlar, harika sohbetler çok güzel enerji depolarsın, saha sık yapmak lazım aslında, öptüm çok görüşmek üzere.

NzN dedi ki...

ipex,
bak bıcır bıcır nasıl da konuşuyor!! ulu blog camiasında açmayayım ağzımı!! sen gel, sen sev, sen ilgilen benimle alooo :))hayırlı olsun işin canım. en tatlı işler senin olsun. bu işte artık yıllaaarca kal inşallaahh!! tü tüü tüü tüüü amen!
A-H,
Bitecek elbet ama bizi de bitirmeden bitsin lütfen:) kolay gelsin canım sana da...
Sanat Notları,
Çok çok teşekkür ediyorum.Dün akşamki organizasyon bugün yeniden doğmama sebep oldu. 2'ye kadar sokaklarda sürttüm resmen:) bugün ayrı bir enerji var üstümde..
öpüyorum en kocamanından