29 Mar 2012

Ve Koca Gider...

Cumartesi sabahı koca 12 günlük bir seyahate çıkıyor...Uzun seyahatlerin mevsimi geldi anlayacağınız. 31 Mart'ta gidiyor 12 Nisan'a kadar da yok. Cumartesi annemle babam geliyorlar. Babamın rutin kontrol zamanı geldi. Bu vesile ile onu da aradan çıkarmayı planlıyoruz. Yoksa mümkün değil ki babam İstanbul'a gelsin. Ancak mecburiyetler getirir onu buralara...Annem 12 gün benimle. Babam muhtemelen 2 gece sonra kaçıverir yuvasına ki hayırlısı da bu olacaktır kanımca. Zira bizim minik evimizde 1 gebeş, 1 şeker hastası, kulakları az duyan ve dolayısı ile televizyonu son ses izleyen, iyiliği için ne yapması gerekiyorsa tersini yapan yaramaz çocuk misali 1 baba ve hem gebeşin hem de kocanın  peşinden koşan 1 anne uzun süre barınamaz. Evde sadece 1 tane televizyon var. Öyle diğer evlerdeki gibi bir kaç televizyon ile yaşamıyoruz biz. Zaten koyacak yer de yok hani :) Ev de minik olunca fazla geliriz biz bu eve.
Bu aralar mümkün olduğu kadar sakinlik istiyorum evde. Onu ye, bunu ye, öyle yat, böyle kalk, onu alalım, bunu alalım naralarını çekebilecek güçte değilim. Hele ki kocamın önümüzdeki 12 gün burada olmayacağını düşündükçe içim sıkılıyor. En son ne zaman annemle 12 gece aynı evde kaldığımı da hatırlamıyorum. 13 yaşımda yatılı okula gittim ben. 18 yaşımdan beri de yalnız yaşıyorum. İlk ev arkadaşım kocam oldu  yani:)) Yurtdışında yaşadığım dönem hariç...
Annem pek anlayışlı, bir o kadar da uyumlu hatundur vesselam ama ve lakin ben öyle değilim bu aralar ve genel düzenimin bozulacak olması beni ürkütmüyor değil hani.
Hani koca sadece 12 gün olmayacak olsa o da bi derece diyerek kapatıcam çenemi ve oturucam totomun üstüne ama anam 12'sinde gelecek 3 gece kalıp bi 10 gün daha gidecek adam. Nisan ayı boyunca yok yani. Sonra gelecek ve artık doğum için gün sayıyor olacağız. Mayıs boyunca yanımda ve doğumdan sonra bir süre daha yanımızda olabilmesi için bu seyahatler şart ama gel de şu gönlüme anlat sen bunu.....
Kocam da kocamn diyor da başka da bi şey demiyor. Anacağım bile yerini tutamaz gibi geliyor düşünün. Henüz bebenin alışverişini tamamlamış değilim. Annemin gelişini bekliyordum bu alışveriş için. Toptan eksikleri alıp bu sayfayı da kapatmayı planlıyorum. Zaten oradan buradan toplananlardan sonra pek eksik bi şey kalmadı. 2 mağazaya girip, toptan hallederiz gibi geliyor. Umarım da öyle olur...Sonra veledin ıvız zıvırları ayına göre kategorize edilecek. İleri aylarda giyecekleri el altından kaldırılacak falan.
Hadi ben gezmeye gidiyorum. Bu göbeği gezdirmezsen beni rahat bırakmıyor da :)

Öperim tek tek.






4 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

kocakişisine söyle erkenden gelsin :)) göbüşini severim gezdir güzelce bebişimizi gel annesi.

bi de onu öptük seni artık öpmüyoruz :) şaka şaka seni de öptük

... dedi ki...

Yaa bir sen bir A-H maşallah diyorum ancak^^ tez elden kavuşun hemencecik geçsin şu Nisan ayı madem. sonra da bebek telaşıı amanın>_<

Adsız dedi ki...

darısı başıma :)

La Loba dedi ki...

Anne-babanın yeri ayrı da ben de eşimin iş seyahatine gitmesine hiç dayanamıyorum. Resmen içim akıyor günler geçsin de gelsin diye.
Düzen bozulmasına gelince o konuda da hemfikirim. Gün içerisindeki misafir bile evin ve ev sahibinin düzenini alt üst edebiliyor.

Amaaaaaaaaan boşver gelsinler hayat kısa böyle şeyleri düşünmeye bile değmez :D