27 Eyl 2011

Kısa Kısa

Son zamanlarda pek sesim çıkmıyor. Çıkamıyor.
  • Çok heyecanlı bir sürece girdim. Kendimce mutlu mutlu yaşıyorum. Yakın gelecekte detay vereceğim. Belki 3 vakte  belki 5 vakte kadar ....
  • Geçen hafta babamı hastaneye kaldırdık. Korkuttu bizi yine. Geçen sene yaşadıklarımızdan sonra hapşursa içimiz titriyor hastaneye kaldırılınca hop! etti yürekler. Safra kesesinde ve pankreasta sorun gördüler. Pankreas korkuttu ama sonuçlar temiz çıktı. Kötünün iyisi yani. Sorun sadece safra kesesindeki iltihapmış. 2 gece hastanede kaldıktan sonra evde tedavisini devam ettirmek üzre  taburcu ettiler. Bu hafta ya da haftaya ameliyat olacak. İşte bu kısım biraz tedirgin edici ama bu koca çınar neler neler atlattı. Bu belayı da savuracaktır. Eminim
  • Hareket etmeye karar verince inanın evren de sizinle birlikte çalışmaya başlıyor ve hiç beklemediğiniz anda ve hiç beklemediğiniz şekilde istekleriniz gerçekleşiyor. Yeter ki yaptığımız işe %100'ümüzü verelim. İnanalım. Mutluyum gelişmelerden. Daha da önemlisi huzurluyum...
  • İşte de güzel gelişmeler oluyor. Beni istediğim hayata itmeye başladı sanki birileri. Aynı temponun devamını diliyorum. Yetkililere duyurulur.
  • Meleklere danışmak diye bir şey var bilen bilir. Hayatımda ilk defa 3 hafta önce  bunu denedim. Öyle zor ve neredeyse imkansız ( o an için) bir şekilde bana mesaj vermelerini istedim ki olursa şaşıp kalayım istedim. Şaştım kaldım!!
  • Abimin kızına  ev tuttuk. Geçtiğimiz 2 hafta boyunca bunun koşturmacası yettti de arttı bile. Dün evlerine yerleştirdik. Kapılarını kapattık ve ev arkadaşıyla birlikte orada bıraktık kuzuları. Görsünler bakalım ev idare etmek nasıl bi şeymiş. Bizim leylanın dünyadan pek bi haberi yok. Eşekten düşmüş karpuz gibi olacak. Ohh olsun! Görsün. Bilsin. Öğrensin.
  • Kocam yine  seyahate çıkıyor. Neredeyse ay sonuna kadar yok. Evli bekarlardanım ben :)
  • Son zamanlarda neredeyse hiç kitap okumuyorum.Okuyamıyorum. Okumak istemiyorum. Değiştirmeli bunu.

10 yorum:

Eliza Doolittle dedi ki...

Babaya geçmişler ola. Heyecan gelişmeleri de paylaş, çatlatma :)

A-H dedi ki...

Cicim sevindim guzel seyler olusuna, haydi kir seytanin bacagini da bize ornek olsun :))
Babacigina cok gecmisler olsun, iyilesiversin insallah bir cirpida.
Operim

Sittirella dedi ki...

Böyle bir giz perdesi, bir esrar, bir bilinmezlik.
Gösterip de vermeme durumları.
Adam gibi yaz kızım bunu-şunu bir de onu yapıyorum diye :)
Yok üj vakte dek, yok bej vakte kadar...
Sanki yarına sağ çıkmaya garantimiz var! :)

Sittirella dedi ki...

Şimdi ciddi yorum;
Babacığına geçmişler olsun!
Eski toprak onlar, bi'şicikler olmaz.
Acil şifalar dileyelim şimdiden :)
İyi haberlerini bekliyoruz.

Ne diyordum; böyle bir giz perdesi, bir esrar, bir bilinmezlik...
Cık-cık cık! :)

sine'mden dedi ki...

offfff...neler oluyomuş yaa...önce babaya sağlıklar diliyorum,yine atlatsın rakısını bize kaldırsın :) 3-5 vakti nasıl bekliycez bakalım, meleklerle neler oluyor yahu,bana da bi çıtlatsan,bu ara evrenden her türlü desteğe ihtiyac var !

NzN dedi ki...

Eliza'cım,
gelişmeleri paylaşmadan durabilir miyim hiç?!! :) yakında...

A-H,
Babacık maşallah pek iyi görünüyor. ameliyatı da atlattık mı bomba olacak bomba!! gelişmeler ile neyin bacağını kırdım bilemem ama hayatım değişiyor kız :)

NzN dedi ki...

sittirella'mmm
gizem, gizem, gizeeemmm. dın dın dınn heyecan heyecann:))

baba tam eski toprak gerçekten de. geçen sene başına gelenleri atlatıp da bugün dimdik yürüyebiliyorsa kolay kolay deviremezler o çınarı :)

NzN dedi ki...

sine'mden,
accık daha sabır :)
bu meleklere sormak acaip bi şeymiş cicim, bi dene. meleklerle yaşamak ( adını tam hatırlayamıyor olabilirim) diye bir kitap var. o kitabı arkadaşımın evinde gördüm. son zamanlarda onunla yaşar hale geldiler evcene. rasgele bi sayfa açtım ve bana meleklere sor, yol göstersin gibi bi şeylerin anlatıldıgı bi sayfa çıktı. ben de sordum :))

dene bak

Meyra dedi ki...

babacığına acil şifalar,sana sevgiliye bir an önce kavuşmalar,çömez öğrencimize ohh olsunlar hayatı öğrensinler:))

NzN dedi ki...

meyra'cım,
teşekkür ederiz cicimm :)
çömez öğrencinin hikayelerini ayrı bi yere yazmak lazım aslında, komik oluyor :)