15 Eyl 2011

İstanbul'un Siluetini de Değiştirdiler ya Helal Olsun!

Sorarım size a dostlar bu olacak iş midir?? Bakanlığın durdurun kararına rağmen bu binalar nasıl yükselmeye devam edebilmişler???
Nasıl bir düzendir bu ve kimler neye güvenerek bu kadar rahat top koşturuyorlar bu meydanlarda?

Sana bana koskoca bakanlık gelse dese ki "Dur!" devam eder misin? Edebilir misin? Benim devam etme cesaretini alabileceğim tanıdıklarım olmadığı için oturduğum yerden küfrede küfrede dururum. Durmasam da bir güzel durduran olur zaten. Eminim. Bu memlekette şaşırmayı bıraktım ben. Aklımın hayalimin almadığı bir çok şey çok kolaylıkla olabiliyor. Bazıları için yani...
Fakat bu kadarı bende kızgınlıktan, şaşkınlıktan çok üzüntüye sebep alıyor.
Yazık ki ne yazık!!
Ne şimdi o arkadan yükselen binaların manası???  Hayalet gibi durmuyorlar mı allesen?   
Bizler Casper'dan başka hayaleti sevmedik. Sevmeyeceğiz de!!!


Haber için tık tık

3 yorum:

Gulcin dedi ki...

cok cirkin cok!
zaten sehirlerde nefes alacak, yuruyecek yer birakmadilar. kala kala manzaramiz kaldi elimizde onu da alacaklar. yavas yavas buna da alistirirlar bizi degil mi? zaten baska bir seye izin veriyorlar mi ki :(
cok cirkin cok! cok da uzucu. gercekten cok da uzucu :(

La Loba dedi ki...

Kesinlikle hayalet gibi duruyorlar. Peşkeş çekmek diye buna denir. Etrafımızda o kadar çok kule yükseliyor ki artık görünce şaşırmıyorum.

A-H dedi ki...

Bir cozum bulmuslar ama soylemiyorlarmis simdilik ne oldugunu!! birde kus konduracaklar sanirim tepesine zira yikacaklarini hic sanmiyorum baska turlu de cozulmez.