22 Eyl 2010

Sevgilinizle Birlikte Tuvalete Girer misiniz? Dahası Kucağına Oturur musunuz?

Şaşırdınız mı bakalım başlığı okuyunca??
Bu hikayeyi yaklaşık 2 yıl önce duymuş ve kendimi sandalyeden atmak suretiyle katılmaktan kurtulmuştum. Bir bayram akşamı rakı masasında kafalar güzel olunca erkek tayfasının muhabbetin dibine vurması ile başlayan bu geyik o gün bugündür ara ara gündeme gelir ve aynı derecede keyif verir.
Genel sohbet erkeklerin kız arkadaşlarının yanında gaz çıkarması ile başladı. Bunlar anlattıça coştu, coştukça anlattı da anlattı. Yok efendim bundan daha doğal ne olabilirmiş. Her gaz çıkarmaları gerektiğinde tuvalete mi taşınacaklarmış, doğallık buymuş, yakınlaştırırmış,mış, mış, mış...
Yatakta yatarken kız tuvalete gittiği anda yorganı havalandırıp kokuyu bertaraf eden mi istersiniz, ilişki ilerledikçe yavaş yavaş gaz çıkartarak kızları duruma alıştıran mı istersiniz ne ararsanız vardı o gece.

Gaz çıkarma olayından sevgilinin yanında tuvalete girme olayına zıpladı konu tabii. Biz kızlar yarıldık, koptuk, öldük gülmekten... Bir yandan güldük, bir yandan inanamadık, bir yandan da itiraz etmeye kalktık. İtiraz girişimlerinde hepsi birden savunmaya geçti yine. Meğer ne dertliymiş erkek tayfası bu konudan yana...
Aslında birbirinin yanında tuvalete giren çiftlerin hikayesini daha önce de çok duymuştum. Hatta hatun kısmı da bu konuya "doğal" bakabiliyor. Ben şahsen karşıyım anacım. Yuh artık yani tuvalette de doğallık mı olurmuş!? Yani aslında orada dönen olay en doğalı ama :))
Doğallıksa benim doğallığım başkasına ne ayol. aaaa o kadar da birbirinin hayatına girer mi insan?
Yıllarca totomu yıkamış anam olsa istemem. Gerek yok!
Neyse yine lafı uzatıyorum.
Aynı tayfa tabii ki bu konuyu da pek doğal olarak karşılayarak inanılmaz hikayeler anlattı bunun üstüne. En çarpıcı olanı yazıyorum sıkı durun hatunlar da gayet "doğal" olabiliyormuş demek ki.
Çapkın, oynak arkadaşlarımızdan biri kafası da bir milyon olduğu için aldı eline sazı başladı çalmaya. Bir gün sevgilisiyle evde takılıyormuş. Tuvalete gitmesi gerekmiş. Kapıyı da açık bırakmış. Doğalız ya kapı kapatmaya ne gerek var. Bu ara hatun da girmiş tuvalete arkasından ve gitmiş tuvalette oturmakta olan sevgilisinin kucağına oturmuş!!
Çüşşş!!! Bu da doğal değil heralde ?? diye ağzımızdaki rakıları püskürtüverdik suratına. Bizimki bir gevrek bir gevrek ki sormayın. Oğlum eroin mi almıştınız kokoin mi çekmiştiniz nedir yani diye sorular geldi tek tek. Artık bu noktada hemcinsleri bile destekleyemedi ama gururla gülmeye başladı hepsi :)) Gecenin sonuna kadar geri kalan erkekler bu hikayenin üstüne çıkabilmek için sidik yarıştırıp durdurlar ama nafile çıta feci yükselmişti bir kere. Biz kızlar da arada geyik hikayelerle eşlik ederek sabaha kadar geberdik gülmekten pek tabii:))
Hayatımın hikayelerinden biridir bu benim. Nerden geldiyse geldi aklıma şimdi bir anda.

Siz girer misiniz canlar cinler sevgilinizle tuvalete? Hadi girdiniz diyelim oturur musunuz, oturabilir misiniz kucağına??

18 yorum:

MAVİ TUTKU dedi ki...

Çok ilginç ama fantazi dünyasının sınırı yok, gerçi neye girer neye yakışır tartışılır.:)

Ya bencede fazla uçlaşmaya, aşmaya gerek yok..sonrada saygı kalmadı falan diyorlar..iyide ondan saygı olmaz bundan olmaz aşa aşa nereye kadar.

The King dedi ki...

Abla aşmış olayı cidden NzN. Harbiden duymadım bu kadarını. Aslında hoşuma gitmedi değil hani :)

The King dedi ki...

Abla aşmış olayı cidden NzN. Harbiden duymadım bu kadarını. Aslında hoşuma gitmedi değil hani :)

NzN dedi ki...

mavi tutku,
di mi ama cicim?? sonra da saygı nerede kaldı ilişkelerde diye bayrak açıyoruz...
bu gerçekten de yüksek bir uç!! ahahaa arkadaşın ne işin var tuvalette adamın kucağında di mi?? dinlerken komik ama ben tuvaletteyken biri öyle dan! diye dirse olay çıkarırım direkt arızaya bağlarım wallaa

the king,
aşmış abla di mi gerçekten? sana yapılsa hoşuna mı gider yani?? :))

sine'mden dedi ki...

duymadım,görmedim böylesini...yuhunuz...ne gerek var yahu,doğallıkmışşşş. bırakın bi tuvalette yanlız yahu da bi rahat şey edelim yani :)))

ashley dedi ki...

:D NOhaaaa :)) Yaa bende tabiiki WC de yanlız takılmak isterimde , hadi yanıma gelmiş yada ben yanına gitmişim kucağında ne işim var yahu öööööööööööök o kokuda ne fantazi olur haa :D Zuhahahaha

ashley dedi ki...

:D NOhaaaa :)) Yaa bende tabiiki WC de yanlız takılmak isterimde , hadi yanıma gelmiş yada ben yanına gitmişim kucağında ne işim var yahu öööööööööööök o kokuda ne fantazi olur haa :D Zuhahahaha

NzN dedi ki...

sine'mden,
ahahaha ama çok doğalmış baksana :)

ashley,
hakkatten gidipte kucağa oturmak yuuhhh dedirtiyor adama. anacım hatun kısmının da farklı kokularda fantazileri var demek ki :))

zoitsa dedi ki...

hhahah bi keresinde sevgilim ben duş alırken aynen gelmişti böyle ..bi keresindeydi ve o sadece bi kere olarak kaldı:)kçatım lan pılımı pırtımı toplıyıp .4 senelik ilişkinin bokunu çıkardı resmen

NzN dedi ki...

zoitsa,
sen bi duşla bokunu çıkardı diyorsun ama diğer tarafta gördüğün gibi gerçek anlamda bokunu çıkaranlar da var:))

Selen dedi ki...

cus! yalandir o ya, gercek olamaz bence. daha neler?!
niye akli basinda bir insan evladi tuvaletini yapan birinin kucagina otursun ki? olamaz olamaz...

NzN dedi ki...

selen,
çüş ki ne çüş!! ama hikayenin gerçekliğinden yana pek eminim:)) koptum ben bu hikayeye zamanında ve hala da gülüyorum ama biri ben tuvaletteyken içeri girse direkt arızaya bağlarım yani, yemişim öyle fantaziyi anacım !!!

Pepper Furnival dedi ki...

gerçekten tebrikler. doğallık madalyası falan asılmalı bu kıza. pes!
bu arada bu arkadaş grubunu da kıskandım. benı de cagırın arada :)

NzN dedi ki...

pepper furnival'cım,
gel anacım istediğin zaman gel takıl, sınır falan yok bizde :)
madalya fikrini de gelince sen söylersin artık :)

Pepper Furnival dedi ki...

olar sölerim :))

oyumben dedi ki...

Ciddi ve bilimsel bir kaka muhabbeti gibisi yoktur.

NzN dedi ki...

oyumben,
kahkaha attırdın bana ahahaha
ayy hep gel cicim sen buralara:)

Adsız dedi ki...

Erkek arkadaşının kucağına oturup tuvaletin keyfini çıkarın kızlar