14 Tem 2010

....

Bugün deli gibi ahşap tezgah araştırması yaptım. Bizim Metin Usta "mutfakta ahşaba dikkat derim ben" demişti ya hani, bunu diyerek içime de kurt düşürmüştü ya hani ben de deli gibi araştırdım. Etrafımdaki herkese sordum, tasarımcı arkadaşlarıma danıştım, iş yaptığım iç mimarlara danıştım, blog camiasının nadide mimarlarının kapısını tıklattım ve şu dakika itibariyle kararımı verdim:
Hem mutfakta hem de banyoda masif tezgah kullanacağım. Ikea'nın hazır sattıklarından alacağım hem de. Bugün bir ara onun yerine bambu tezgah mı yaptırsam acaba dedim. Memlekette kullanımı çok yaygın değil malesef biz genel olarak bambuyu o çirkin balkon setlerinden biliyoruz. Oysa zaten su bitkisi olan bambu tezgah anlamında gayet tercih edilen bir malzemeymiş. Tezgah olarak kullanılabilmesi için empreme edilmesi gerekiyormuş. ee
Ikea'daki de masif ve işlem gördüğü için aralarında işlev olarak fark yok. Önemli fark fiyatta, o kadar...

Bu koşturmacanın dışında bugün neler oldu peki?
Babamlar İstanbul'a geldi. Yarın saat 14:00 gibi hastaneye giriş yapıyoruz ve hazırlıkların hemen ardından babam stent takılması için operasyona giriyor. Bu akşam yemekte yüzü anjio öncesi gecesine kıyasla daha bir gülüyor. Hafif bir gerginlik var doğal olarak ama bu sefer daha iyi. Daha bir hazır belli. Hele doktorun verdiği güzel haberlerden sonra kalbi ile pek gurur duyuyor. Yerim ben seni ballı kaymak ya....Resmen çocuk gibi oldu ve daha da çocuklaşıyor yıllarla birlikte... "zaten benim kalbim çok sağlamdır" falan gibi laflar bi hava, bi caka ki sormayın a dostlar. Sanki iki adım atınca oksijensizlikten yüzü kararan benim de O merdivenleri 8'er 8'er çıkıyor... Yarından sonra o da olacak :)
Öğlene kadar ofiste olmam lazım, işler bi dünya, acil işler var yetişmesi gereken! Baskıya girecek malzemeler, onaylanması gereken tasarımlar, üretilecek standlar, yayına yetişecek film... Geldi mi her şey üstüste geliyor ya hani, Sırf bu kuralı bozmamak adına böyle....  :)
Ne olursa olsun yarını bi atlatalım ooohhh diye geleceğim blog kapılarına...










2 yorum:

kutupayusu dedi ki...

güzel haberlerle seni burada bekliyo olacaz:) rastgele...

NzN dedi ki...

kutup'cum,
güzel haberlerle geleceğim akşama...
çok teşekkür ederim...