13 Tem 2010

Beyaz Mutfaklar

İşte böyle bembeyaz bir mutfak hayal ediyorum... Gayet sade bir tasarım, girer girmez insanın içini açan bir mutfak ve illaki masif tezgah!!! Onu da İkea'dan halledeceğiz.... Hatta aynısını banyoda da kullanmak istiyorum ben :)) Bizim marangoz Metin Usta pek uygun görmedi ama araştırdım. Sonuçta bu malzemeler bu amaçla üretildiği için suya dayanıklı oluyormuş. sadece su cilası denen bi şey varmış onunla koruma altına alınması gerekiyor ki onu da yapacaklar. Bu konuyla ilgili de fikri olan varsa bayıla bayıla dinlerim. Zira deneyen birinden duymak harikka olacaktır...


































5 yorum:

kutupayusu dedi ki...

valla bilemiyorum kullanma açısından nasıllar ama bu fotodakiler şahane.... hakkaten içim açıldı ... darısı tez vakitte senin mutfağa .. bence ikea dan sana kelek olmaz gibime geliyor...ama genede bir bilene danışmak lazım herhal !!!

NzN dedi ki...

kutup'cum,
çok ciciler di miii?? :)beyazla birlikte kullanınca sıcacık bir ortam oluyor. Hem sıcak hem de ferah...
kullananlara danıştım ve şimdilik gayet memnunlar. gerçi çok uzun yıllar kullanmadılar. ileride ne olur bilemiyoruz, hep birlikte göreceğiz :))ikea olmas açıkçası benim de içimi rahatlatıyor...

A-H dedi ki...

beyaz mukemmel bir secim ;) bende bayiliyorum boyle beyaz mutfaklara. ama masif tezgah konusunda birkac kez dusun derim en iyi kaplama ve cila olsa bile bir yere kadar dayaniyor, eninde sonunda basina is acar.

NzN dedi ki...

A-H'cim,
Masif konusu benim de aklımı karıştırmıştı ilk başta. Fakat sonuçta bu malzemeler bu amaçla satılıyorsa vardır Ikea abinin bir bildiği dedim ve verdim kararımı :) Kullanan arkadaşımdan da teyid ettim ama dediğim gibi O da henüz yıllarca kullanmış değil. Amaaaann olmadı ilerde değiştiririm, o arada da hevesimi almış olurum:)

İlerde başıma iş açarsa "ben sana demiştim amaaa" deme hakkın da bakidir :)

A. dedi ki...

Şu yabancılara bakıyorum , ne güzel hep çoğunlukla lavaboları cam önünde.Çok güzel fikirler mutfaklar, paylaşım için teşekkürler.