28 Şub 2012

Ses Veriyorum

Özlediniz mi beni bakalım??
Valla bi şeyler oldu ve içimden ne yazmak ne de okumak geliyor. Arada bir bebe insanına nasıl uyku eğitimi veririme dair bir kitap okuyorum o kadar. Millet doğurmadan önce 1000 tane kitap okur. Bende tık yok. İhtiyaç da hissetmiyorum zaten...Bebemin geleceği varsa göreceği de var :)
İşten ayrılalı 1 ay oldu bile ve bu 1 ay öyle güzel geçti ki. Her gün ama her gün iyi ki diyorum. İyi ki bırakmışım işi. Boşlukta hissetmiyorum kendimi. Boş hele hiç hissetmiyorum. Zira hemen her gün yapacak şeyler oluyor. Günüm doluyor da haftalar bile yetmiyor. Şu 1 ayda farkettim ki İstanbul'da haftaiçi sokaklarda başka bir hayat varmış!! Ne ilginç di mi?? Ben herkes bizim gibi çalışıyor sanıyordum oysaki. İnsanoğlunun hayatı ya ofiste ya okulda ya da evlerde geçiyor diye düşünürdüm basmakalıp bir şekilde. Değilmiş anacım. Millet bildiğin İstanbul'un kaymağını yiyormuş  meğer. Hem de bizsiz....
Trafiksiz, kalabalıksız bir İstanbul hayal edin ve günlerinizin bu İstanbul'da güle oynaya geçtiğini düşünün sonra. Hah! işte böyle yaşayan kocamaann bir grup var anacım. Ben her sokağa çıktığımda şaşkın şaşkın bakınıyorum onlara. Sonra ofiste geçen yıllarıma hayıflanıyorum...
Bu hayatı görünce tekrar aynı rutin ofis hayatına dönmemek için kendi kendime sözler veriyorum. Hoş zaten bebeden sonra bir müddet bir şey yapamam ama sonrasında da denemek istediğim farklı şeyler var. Mecbur kalmadıkça ofise dönmek yok. Ben de İstanbul'un kaymağını yiyenlerden olmak istiyorum. Bir yerden bir yere gitmek 20dk'dan fazla zamanımı almasın. Koşturmadan, tadını çıkara çıkara yaşamak istiyorum bu hayatı.
Bendeki durumlar bunlar canlar cinler. Hamile yogasına gidiyorum, yeni hamile ve bebekli arkadaşlar ediniyorum, indirimden bebe kıyafeti topluyorum, cücenin odasına dolap bakınıyorum, hangi marka biberon almalı, emziği nasıl almalı gibi dertlerim var artık bu hayatta.
Gündemim tamamen değişti :) Gündemle birlikte ben de değiştim tabii. Bugün 7. ayımı bitirmiş bulunuyorum. Toplamda 7,5 kilo aldım. Henüz çatlayan patlayan bir yerlerim yok ama zaten hafiften yüz göstermeye başlayan selülitlerimde bir hareketlenme var. Şişman insanları daha bi iyi anlar oldum. Hayat onlar için çok zor. Zayıflamak için ellerinden geleni yapsınlar anacım. O göbek olmadan hayat çok ama çook daha kolay!! Haydii herkes rejimeee :)) Gün geçtikçe hantallaşmaya, ağırlaşmaya başladım. Yürüyüşlerden sonra vücudumda ağrımayan yerim kalmıyor. Belim kopacak gibi oluyor. Fakat bu kız inatla yürümeye devam ediyor.
Bir foto ile şimdilik veda ediyor ve umarım arayı açmam, yakın zamanda geri gelirim ve hatta okuyamadığım postları toptan okurum diyorum.







14 yorum:

... dedi ki...

Ben de haftaiçi yaşamak istiyorum. Zaten düşününce günlerimizi böyle ofise tıkışıp geçirmemiz çok abuk geliyo:)

Yaa ne güzel hamilesin sen öylee, maşallah.

Ehh iyi madem haberler, kendine ve bebişe iyi bak^^

Demet dedi ki...

Ne guzel, bebekten sonra hayat daha yogun geciyor. Bir de aferin sana cok kilo almamissin, doguma da kolaylik sonrasina da az kilo almak.

A-H dedi ki...

Onun o minik elbiselerini ayakkabilarini sevsinler :)))

kutupayusu dedi ki...

hay yaaaa....ağzın bal yesin ... özendirdin ... ne güzelmiş ... her anının tadını çıkar ... biz ofis insanlarını düşün ve iki kere tadını çıkar...süper süper .. maşallah ikinizede ...

Sittirella dedi ki...

N'oldu cicim? :)
Sana, ''bırak şu ofisi-işi, tadını çıkar'' dedikçe 'bikbikbik'' ediyodun :)
Nasılmış?
Hayat sana güzelmiş değil mi ofise tıkılmayınca? :)
O minnak tırtılın kıyafetlerini sevsinler, ba-yıl-dım! :)
Bepanten krem al eczaneden, şu büyük boy, şampuandan hallice olanlarından, karnına ve de selülitli bölgelere sür, ne çatlak olur, ne çizgi, ne de selülit :)
Benden demesi, bu kıyağımı da unutma :)
Öperim koccaman seni de, teyzesinin kuzusunu da :)

Pilli Petro dedi ki...

harikasin maşallah :-) keyifle takip ediyorum sık yaz ki özletme.öperim kiiii

La Loba dedi ki...

Çok şirin gözüktü göbeciğin gözüme :) Ama yok ben daha dogurmiciim şekerim.

İşsiz kalınca anlıyor insan şehrin güzelliklerini. Çalışma hayatı dışında da nefes alan insanlar var.

Hadi kolay gelsin.

özlemköse dedi ki...

sen cok tatlisin nazancim her halin cok tatli opucukleer :) Haa bu arada bari twitter'da yaz?

ozlemin moda aşkı dedi ki...

Bu minik ayakkabılar beni hamile kalmaya özendirdi,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Hamileliğin keyfini çıkarıyorsun,hissederek büyütüyorsun onu içinde,annelikten daha güzel bir meslek olabilir mi?
modask.blogspot.com

Unknown dedi ki...

bebişin ilk fotolarını da gördük böylece:)

otomatik portakal dedi ki...

ya yerim o bebişiiii..

bizim de bu aralar bir misafirimiz var yolda hadi bakalım :))

Gulcin dedi ki...

Nzn bir daha bebis dogunca mi yazacaksin acaba :)
Nasilsiniz buyuor mu minik bebis?
Sevgiler

Pilli Petro dedi ki...

eeee ???

NzN dedi ki...

resmen sesim soluğum kesildii. buralardayım anacım yakın zamanda bir özet geçeceğim de anlamadığım bir şekilde elim gitmiyor yazmaya....
biz ikimiz de gaaayet iyiyiz. benim minik cadı bildiğin insan kıvamına geldi artık, her bi şey tastamam artık sadece büyütüyoruz kendisini :))

hepinizi kocaman öperimm ve söz veriyorum tez vakitte yazıyoruuumm :)))